Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Ormanları için fotokapan desteği sürüyor

GÜNCEL 06.02.2018 - 12:26, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3849+ kez okundu.
 

Ormanları için fotokapan desteği sürüyor

Aydın ve Muğla'da Orman ve Su İşleri Bakanlığı ormanları fotokapanla izlemeye devam ediyor

AYDIN - Orman ve Su İşleri Bakanlığı hem orman yangınları ile mücadele etmek hem de yaban hayvanlarını tabii ortamlarında izlemek maksadıyla yürüttüğü fotokapan projesine devam ediyor. Bakanlığa bağlı Orman Genel Müdürlüğü tarafından özellikle orman alanlarında yürütülen proje için Muğla ve Aydın’daki fotokapan sayısı artırılıyor. Muğla ve Aydın’da kullanılmak üzere alınan 233 adet fotokapan alındı. Alınan fotokapanlarla birlikte bu iki şehirdeki fotokapan sayısı 406’ya çıkarıldı. Fotokapanlar Büyük Fayda Sağlıyor Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, fotokapanların orman teşkilatının gözü gibi vazife gördüğünü belirterek şunları söyledi: “Biz hem orman yangınlarıyla mücadele etmek için hem de yaban hayvanlarını tabii ortamlarında izlemek için bu fotokapanları kullanıyoruz ve gerçekten bize büyük bir fayda sağlıyor. Şimdi yangına hassas olan Muğla ve Aydın illerimizdeki fotokapanlara takviye yapıyoruz. Bundan sonra gerek orman yangınları ile mücadele gerekse de yaban hayvanlarını tabii ortamlarında izlemeye daha fazla alanda devam edeceğiz.”
Aydın ve Muğla'da Orman ve Su İşleri Bakanlığı ormanları fotokapanla izlemeye devam ediyor

AYDIN - Orman ve Su İşleri Bakanlığı hem orman yangınları ile mücadele etmek hem de yaban hayvanlarını tabii ortamlarında izlemek maksadıyla yürüttüğü fotokapan projesine devam ediyor.

Bakanlığa bağlı Orman Genel Müdürlüğü tarafından özellikle orman alanlarında yürütülen proje için Muğla ve Aydın’daki fotokapan sayısı artırılıyor. Muğla ve Aydın’da kullanılmak üzere alınan 233 adet fotokapan alındı. Alınan fotokapanlarla birlikte bu iki şehirdeki fotokapan sayısı 406’ya çıkarıldı.

Fotokapanlar Büyük Fayda Sağlıyor

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, fotokapanların orman teşkilatının gözü gibi vazife gördüğünü belirterek şunları söyledi:

“Biz hem orman yangınlarıyla mücadele etmek için hem de yaban hayvanlarını tabii ortamlarında izlemek için bu fotokapanları kullanıyoruz ve gerçekten bize büyük bir fayda sağlıyor. Şimdi yangına hassas olan Muğla ve Aydın illerimizdeki fotokapanlara takviye yapıyoruz. Bundan sonra gerek orman yangınları ile mücadele gerekse de yaban hayvanlarını tabii ortamlarında izlemeye daha fazla alanda devam edeceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.