Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Orman, Gerenkova Tesisleri’ni inceledi

GÜNCEL 19.12.2017 - 16:29, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2706+ kez okundu.
 

Orman, Gerenkova Tesisleri’ni inceledi

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı (BJK) çeşitli açılış ve incelemelerde bulunmak üzere Aydın’a geldi.

AYDIN- Başkan Orman, İncirliova Belediye Başkanlığı ile Aydın Beşiktaşlılar Derneği işbirliğiyle yapımı devam eden İncirliova Gerenkova Spor Kompleksi’nde de incelemelerde bulundu. ORMAN: BELEDİYE BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM Beşiktaş Jimnastik Kulübünün kamu yararına bir dernek olduğunu ifade eden BJK Başkanı Orman; “İnşallah güzel bir şeyler yapacağız. İnsanlara, çocuklara; sporu dostluğu arkadaşlığı centilmenliği öğretebilmektir. Bu sayede Beşiktaş Kültürünü aşılayabilmek. Bunun için de elimizden gelen gayretle her yere elimizi uzatmaya çalışıyoruz. Tesisimizin yapımını gerçekleştiren Aydın Beşiktaşlılar Derneğimiz ile Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi. İNCİRLİOVA’DA AĞIRLAMAKTAN ONUR DUYARIZ Bir gazetecinin tesisin ne zaman tamamlanacağına ilişkin sorusuna da yanıt veren Başkan Orman; “İnşallah önümüzdeki yıl itibariyle tamamlanacak. Beşiktaş sporcularını da açılışa getiririz” diyerek yanıt verdi. Başkan Orman’ın BJK Sporcularını İncirliova’ya getirme gayretinde olacağını ifade etmesi üzerine İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, “Öncelikle ilçemize gelmiş olmaktan dolayı çok mutluyuz. Aydın Beşiktaşlılar Derneğimizle birlikte böylesine önemli bir projeye imza atmak bizlere gurur vermektedir. Tesisimizin açılışında sizleri ve BJK’li sporcularımızı İncirliova’mızda ağırlamaktan onur duyarız” dedi. İNCİR VE JEOTERMAL VAZGEÇİLMEZİMİZ Gerenkova BJK Spor Tesisleri’nde yapılan incelemeler sonrasında İncirliova Belediyesi’ni ziyarette bulunan BJK Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman’a incir ikram eden ve yerel ürünlerden oluşan bir hediye paketi takdim eden İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, “Aydın İncirin ve Jeotermalin başkentidir. Allah’ın bizlere verdiği bu iki nimeti en iyi şekilde tanıtmak ve ilimize katkı sağlamak için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz” dedi.
Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı (BJK) çeşitli açılış ve incelemelerde bulunmak üzere Aydın’a geldi.

AYDIN- Başkan Orman, İncirliova Belediye Başkanlığı ile Aydın Beşiktaşlılar Derneği işbirliğiyle yapımı devam eden İncirliova Gerenkova Spor Kompleksi’nde de incelemelerde bulundu.

ORMAN: BELEDİYE BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Beşiktaş Jimnastik Kulübünün kamu yararına bir dernek olduğunu ifade eden BJK Başkanı Orman; “İnşallah güzel bir şeyler yapacağız. İnsanlara, çocuklara; sporu dostluğu arkadaşlığı centilmenliği öğretebilmektir. Bu sayede Beşiktaş Kültürünü aşılayabilmek. Bunun için de elimizden gelen gayretle her yere elimizi uzatmaya çalışıyoruz. Tesisimizin yapımını gerçekleştiren Aydın Beşiktaşlılar Derneğimiz ile Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

İNCİRLİOVA’DA AĞIRLAMAKTAN ONUR DUYARIZ

Bir gazetecinin tesisin ne zaman tamamlanacağına ilişkin sorusuna da yanıt veren Başkan Orman; “İnşallah önümüzdeki yıl itibariyle tamamlanacak. Beşiktaş sporcularını da açılışa getiririz” diyerek yanıt verdi.

Başkan Orman’ın BJK Sporcularını İncirliova’ya getirme gayretinde olacağını ifade etmesi üzerine İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, “Öncelikle ilçemize gelmiş olmaktan dolayı çok mutluyuz. Aydın Beşiktaşlılar Derneğimizle birlikte böylesine önemli bir projeye imza atmak bizlere gurur vermektedir. Tesisimizin açılışında sizleri ve BJK’li sporcularımızı İncirliova’mızda ağırlamaktan onur duyarız” dedi.

İNCİR VE JEOTERMAL VAZGEÇİLMEZİMİZ

Gerenkova BJK Spor Tesisleri’nde yapılan incelemeler sonrasında İncirliova Belediyesi’ni ziyarette bulunan BJK Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman’a incir ikram eden ve yerel ürünlerden oluşan bir hediye paketi takdim eden İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, “Aydın İncirin ve Jeotermalin başkentidir. Allah’ın bizlere verdiği bu iki nimeti en iyi şekilde tanıtmak ve ilimize katkı sağlamak için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.