Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Orman ekipleri yangın sezonuna hazır

ASAYİŞ 22.05.2019 - 13:41, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4574+ kez okundu.
 

Orman ekipleri yangın sezonuna hazır

Nazilli Orman İşletme Müdürlüğü, 2019 yangın sezonu hazırlıklarını tamamladı.

AYDIN - Muğla Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Nazilli Orman İşletme Müdürlüğü bünyesindeki Kuyucak İşletme Şefliği Depo ve Eğitim Alanı’nda yapılan eğitim ve hazırlıkları, Muğla Orman Bölge Müdür Vekili Enver Demirci de izledi. Nazilli Orman İşletme Müdürü Türkay Karaçay’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Orman Yangınları ile Mücadele 2019 Yılı İşbaşı Eğitimleri’ni Muğla Orman Bölge Müdür Vekili Enver Demirci, Orman Bölge Müdür Yardımcısı Osman Öner, Orman Yangınları İle Mücadele Şube Müdürü Mehmet İşçi, Orman Yangınları İle Mücadele Şube Müdürlüğü Mühendisleri İsmail Durak, Yalçın Bulut ve Muammer Özen, Orman Yangınları İle Mücadele Şube Müdürlüğü teknik personeli ile İşletme Müdürlüğü’nün orman yangınları ile mücadele eden tüm personel katıldı. İş güvenliği eğitimlerinde yangına müdahale yöntemleri, ekipman ve donanımın verimli kullanılması ve yaralanmalarda ilk müdahalelerin nasıl yapılacağı anlatıldı. 11 teknik eleman, 25 orman muhafaza memuru, 124 yangın işçisi, 16 arazöz, 4 su tankeri, 8 ilk müdahale aracımız, 2 greyder, bir dozer, bir kepçe, bir treyler, 12 hizmet aracı ve bir helikopterimizle 2019 yılı yangın sezonuna hazırlıklarını tamamlayan Nazilli Orman İşletme Müdürlüğü Kuyucak İşletme Şefliği Depo ve Eğitim Alanı'nda kontrollerini de tamamladı. Ekipman ve donanımı kontrolden geçiren ekipler yaptıkları testlerin ardından olası bir yangında en az hasarla atlatabilecekleri, yangınsız bir sezon dileyerek görev başı yaptı. Muğla Orman Bölge Müdür Vekili Enver Demirci de, Nazilli Orman İletme Müdürlüğü’ne bağlı ekiplere görevlerinde başarılar dileyerek yangınsız ve kazasız bir sezon geçirmeyi diledi.
Nazilli Orman İşletme Müdürlüğü, 2019 yangın sezonu hazırlıklarını tamamladı.

AYDIN - Muğla Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Nazilli Orman İşletme Müdürlüğü bünyesindeki Kuyucak İşletme Şefliği Depo ve Eğitim Alanı’nda yapılan eğitim ve hazırlıkları, Muğla Orman Bölge Müdür Vekili Enver Demirci de izledi.

Nazilli Orman İşletme Müdürü Türkay Karaçay’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Orman Yangınları ile Mücadele 2019 Yılı İşbaşı Eğitimleri’ni Muğla Orman Bölge Müdür Vekili Enver Demirci, Orman Bölge Müdür Yardımcısı Osman Öner, Orman Yangınları İle Mücadele Şube Müdürü Mehmet İşçi, Orman Yangınları İle Mücadele Şube Müdürlüğü Mühendisleri İsmail Durak, Yalçın Bulut ve Muammer Özen, Orman Yangınları İle Mücadele Şube Müdürlüğü teknik personeli ile İşletme Müdürlüğü’nün orman yangınları ile mücadele eden tüm personel katıldı. İş güvenliği eğitimlerinde yangına müdahale yöntemleri, ekipman ve donanımın verimli kullanılması ve yaralanmalarda ilk müdahalelerin nasıl yapılacağı anlatıldı.

11 teknik eleman, 25 orman muhafaza memuru, 124 yangın işçisi, 16 arazöz, 4 su tankeri, 8 ilk müdahale aracımız, 2 greyder, bir dozer, bir kepçe, bir treyler, 12 hizmet aracı ve bir helikopterimizle 2019 yılı yangın sezonuna hazırlıklarını tamamlayan Nazilli Orman İşletme Müdürlüğü Kuyucak İşletme Şefliği Depo ve Eğitim Alanı'nda kontrollerini de tamamladı.

Ekipman ve donanımı kontrolden geçiren ekipler yaptıkları testlerin ardından olası bir yangında en az hasarla atlatabilecekleri, yangınsız bir sezon dileyerek görev başı yaptı.

Muğla Orman Bölge Müdür Vekili Enver Demirci de, Nazilli Orman İletme Müdürlüğü’ne bağlı ekiplere görevlerinde başarılar dileyerek yangınsız ve kazasız bir sezon geçirmeyi diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.