Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

ÖRKOOP’ta başkan değişti

GÜNCEL 16.04.2018 - 11:16, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3655+ kez okundu.
 

ÖRKOOP’ta başkan değişti

Nazilli’de Genel Müdür, mevcut başkanı devirerek kooperatifin yeni başkanı oldu.

NAZİLLİ – Türkiye’nin en büyük ve çok ortaklı kooperatiflerinden olan Nazilli ve Çevresi Tarımsal Kalkınma Kooperatifi (ÖRKOOP)’ta yapılan genel kurulda seçimlere katılan Kooperatifin Genel Müdürü Ünal Önal, yine seçimlere katılan mevcut başkan Çetin Kapucu’yu devirerek Genel Müdürlüğünü yaptığı kooperatifin yeni başkanı oldu. Mevcut Başkan Çetin Kapucu ‘Mavi’, kooperatifin Genel Müdürü Ünal Önal ise ‘Beyaz’ listeyle yarıştı. ÖRKOOP’un eski başkanlarından Ahmet Ertürk’ün de katıldığı genel kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Daha sonra kooperatifin faaliyet raporu, denetim kurulu raporu ve tahmini bütçesi okunarak oylamaya sunuldu. Salonu dolduran üyelerce kabul edildi. ÖRKOOP Olağan Genel Kurulu, Nazilli Sanayi Sitesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi. 2 bin 377 ortağı bulunan kooperatifte Nazilli ve Çevresi Tarımsal Kalkınma Kooperatifi (ÖRKOOP) Genel Kurulu’nda bin 927 üye oy kullandı. Mevcut Başkan Çetin Kapucu’nun 656 oyuna karşılık bin 261 oy alan kooperatifin Genel Müdürü Ünal Önal, kooperatifin yeni başkan seçildi. 10 oy da geçersiz sayıldı. Genel Kurulda konuşan Ünal Önal, “Ben 23 yıldan bu yana ÖRKOOP’ta çalışıyorum. Her kademesinde çalıştım. Şu anda da kooperatifimizin Genel Müdürlüğünü yapıyorum. Ortaklarımıza ve kooperatifimize daha iyi bir şekilde hizmet edebilmek için başkanlığa aday oldum. Önümüzdeki dört yıl için sizlerden oy istiyorum. Çetin Kapucu, benim 16 yıllık arkadaşım. Ben kimsenin buradan küserek gitmesini istemiyorum, herkesin başkanı olmak istiyorum” dedi. Önal, daha sonra yönetim kurulunda yer alan isimleri tek tek üyelere tanıttı. Ünal Önal’ın konuşmasının ardından kürsüye gelerek konuşan mevcut Başkan Çetin Kapucu da, “Ben 4 yıl önce göreve geldim. O zamanlar kooperatifimiz borç batağında idi. Düzlüğe çıkardım. Üretimimizi artırdım. Yatırımlar yaptık. ÖRKOOP’u 8 milyon borçla aldık. Kooperatife olan güven bitmiş durumdaydı. Aydın’da toplam 1 milyon litre süt üretilirken, ÖRKOOP’a gelen süt 95 tonlara inmişti. Avans taleplerini eşit bir şekilde alması gerektiği inancıyla şimdi aday olan Ünal Önal’a genel müdürlük görevini verdik. Üreticilerin memnuniyeti için verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Tekrar aday oldum. Ve oylarınızı istiyorum. Ekibim ile başlattığımız hizmetleri devam ettirmek istiyorum” dedi. Nazilli Sanayi Sitesi Sosyal Tesisleri’nde yapılan olağan genel kuruldaki seçimde bin 927 oy kullanılırken, Çetin Kapucu 656 oy aldı. Ünal Önal ise bin261 oy alarak kooperatifin yeni başkanı oldu. 10 ise geçersiz sayıldı. Türkiye’nin en büyük ve çok ortaklı kooperatiflerinden olan Nazilli ve Çevresi Tarımsal Kalkınma Kooperatifi (ÖRKOOP)’ta yapılan genel kurulda seçimlere katılan kooperatifin Genel Müdürü Ünal Öna, kooperatifin yeni başkanı olurken, yönetim kurulunda ise Mehmet Ayazalp, Zeki Açık, Osman Durmaz ve Yılmaz İnci yer alırken, Üst Birlik Temsilcileri ise Ünal Önal, Ahmet Ertürk, Hüseyin Karabıyıklı, Selim Aydın, Hasan Ali Özenel oldular.
Nazilli’de Genel Müdür, mevcut başkanı devirerek kooperatifin yeni başkanı oldu.

NAZİLLİ – Türkiye’nin en büyük ve çok ortaklı kooperatiflerinden olan Nazilli ve Çevresi Tarımsal Kalkınma Kooperatifi (ÖRKOOP)’ta yapılan genel kurulda seçimlere katılan Kooperatifin Genel Müdürü Ünal Önal, yine seçimlere katılan mevcut başkan Çetin Kapucu’yu devirerek Genel Müdürlüğünü yaptığı kooperatifin yeni başkanı oldu.

Mevcut Başkan Çetin Kapucu ‘Mavi’, kooperatifin Genel Müdürü Ünal Önal ise ‘Beyaz’ listeyle yarıştı. ÖRKOOP’un eski başkanlarından Ahmet Ertürk’ün de katıldığı genel kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Daha sonra kooperatifin faaliyet raporu, denetim kurulu raporu ve tahmini bütçesi okunarak oylamaya sunuldu. Salonu dolduran üyelerce kabul edildi.

ÖRKOOP Olağan Genel Kurulu, Nazilli Sanayi Sitesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi. 2 bin 377 ortağı bulunan kooperatifte Nazilli ve Çevresi Tarımsal Kalkınma Kooperatifi (ÖRKOOP) Genel Kurulu’nda bin 927 üye oy kullandı. Mevcut Başkan Çetin Kapucu’nun 656 oyuna karşılık bin 261 oy alan kooperatifin Genel Müdürü Ünal Önal, kooperatifin yeni başkan seçildi. 10 oy da geçersiz sayıldı.

Genel Kurulda konuşan Ünal Önal, “Ben 23 yıldan bu yana ÖRKOOP’ta çalışıyorum. Her kademesinde çalıştım. Şu anda da kooperatifimizin Genel Müdürlüğünü yapıyorum. Ortaklarımıza ve kooperatifimize daha iyi bir şekilde hizmet edebilmek için başkanlığa aday oldum. Önümüzdeki dört yıl için sizlerden oy istiyorum. Çetin Kapucu, benim 16 yıllık arkadaşım. Ben kimsenin buradan küserek gitmesini istemiyorum, herkesin başkanı olmak istiyorum” dedi. Önal, daha sonra yönetim kurulunda yer alan isimleri tek tek üyelere tanıttı.

Ünal Önal’ın konuşmasının ardından kürsüye gelerek konuşan mevcut Başkan Çetin Kapucu da, “Ben 4 yıl önce göreve geldim. O zamanlar kooperatifimiz borç batağında idi. Düzlüğe çıkardım. Üretimimizi artırdım. Yatırımlar yaptık. ÖRKOOP’u 8 milyon borçla aldık. Kooperatife olan güven bitmiş durumdaydı. Aydın’da toplam 1 milyon litre süt üretilirken, ÖRKOOP’a gelen süt 95 tonlara inmişti. Avans taleplerini eşit bir şekilde alması gerektiği inancıyla şimdi aday olan Ünal Önal’a genel müdürlük görevini verdik. Üreticilerin memnuniyeti için verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Tekrar aday oldum. Ve oylarınızı istiyorum. Ekibim ile başlattığımız hizmetleri devam ettirmek istiyorum” dedi.

Nazilli Sanayi Sitesi Sosyal Tesisleri’nde yapılan olağan genel kuruldaki seçimde bin 927 oy kullanılırken, Çetin Kapucu 656 oy aldı. Ünal Önal ise bin261 oy alarak kooperatifin yeni başkanı oldu. 10 ise geçersiz sayıldı.

Türkiye’nin en büyük ve çok ortaklı kooperatiflerinden olan Nazilli ve Çevresi Tarımsal Kalkınma Kooperatifi (ÖRKOOP)’ta yapılan genel kurulda seçimlere katılan kooperatifin Genel Müdürü Ünal Öna, kooperatifin yeni başkanı olurken, yönetim kurulunda ise Mehmet Ayazalp, Zeki Açık, Osman Durmaz ve Yılmaz İnci yer alırken, Üst Birlik Temsilcileri ise Ünal Önal, Ahmet Ertürk, Hüseyin Karabıyıklı, Selim Aydın, Hasan Ali Özenel oldular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.