Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Organik ve El Emeği Ürün Pazarı’nda şenlik havası

GÜNCEL 06.11.2018 - 17:41, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1812+ kez okundu.
 

Organik ve El Emeği Ürün Pazarı’nda şenlik havası

Söke Belediyesi tarafından Güllübahçe Mahallesi Turunçlar Mesire Alanı yanında oluşturulan Organik Ve El Emeği Ürün Pazarı’nda her pazar şenlik havası yaşanıyor.

AYDIN- Ekim ayı başında törenle hizmete açılan Organik Ve El Emeği Ürün Pazarı yoğun ilgi görüyor. Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran da, pazaryeri alanını ziyaret ederek gerek pazarcı, gerek gezmeye gelen vatandaşlarla bir araya geliyor. Yöre yaşayanları tarafından üretilen organik ürünler ile kadınlar tarafından üretilen el emeği ürünlerin yer aldığı tezgahlar ilgi görüyor. Ayrıca Söke Belediyesi tarafından gerçekleştirilen etkinlikler pazaryeri alanına adeta şenlik havası yaşatıyor. Panayır oyunları, mini konserler, sokak tiyatrosu gösterileri vatandaşların keyifli bir hafta sonu geçirmelerini sağlıyor. Ayrıca alanda aşure, keşkek gibi yiyecekler de vatandaşlara ikram ediliyor. “Turunçlar Tam Bir Cazibe Merkezi” Organik ve El Emeği Ürün Pazarı’nın yanında bulunan mesire alanı Güllübahçe’ye gelen ailelerin piknik yapmasına, çocuk oyun alanı da çocukların güvenle ve keyifle eğlenmelerine olanak sağlıyor. Mesire alanında bulunan belediyenin kuruluşu olan LİMA Turunç Kafe; hem pazara hem de mesire alanına gelenlere hizmet veriyor. Güllübahçe Turunçlar Bölgesi’nin otantik yapısı, Priene gibi büyük bir antik kentin varlığı ve Doğanbey Karina gibi doğa harikası Milli Park’a yakın olması, bölgeyi tam bir cazibe merkezi haline getiriyor. “Vatandaş Memnun” 2017 yılında mesire alanı, 2018 yılında Organik Ve El Emeği Ürün Pazarı’nı hayata geçirdiklerini belirten Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, “Güllübahçe Mahallemiz önemsediğimiz bir yer. Tarih ve doğa bu bölgede iç içe ve bizde bu potansiyeli canlandırmakta kararlıyız. Bölgeye yaptığımız iki hizmet Güllübahçe Mahallemize eski canlılığını yeniden kazandırmaya başladı. Vatandaşlarımızdan da olumlu ve memnuniyet belirten dönüşler almak bizleri çok mutlu ediyor” dedi.
Söke Belediyesi tarafından Güllübahçe Mahallesi Turunçlar Mesire Alanı yanında oluşturulan Organik Ve El Emeği Ürün Pazarı’nda her pazar şenlik havası yaşanıyor.

AYDIN- Ekim ayı başında törenle hizmete açılan Organik Ve El Emeği Ürün Pazarı yoğun ilgi görüyor. Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran da, pazaryeri alanını ziyaret ederek gerek pazarcı, gerek gezmeye gelen vatandaşlarla bir araya geliyor.

Yöre yaşayanları tarafından üretilen organik ürünler ile kadınlar tarafından üretilen el emeği ürünlerin yer aldığı tezgahlar ilgi görüyor. Ayrıca Söke Belediyesi tarafından gerçekleştirilen etkinlikler pazaryeri alanına adeta şenlik havası yaşatıyor. Panayır oyunları, mini konserler, sokak tiyatrosu gösterileri vatandaşların keyifli bir hafta sonu geçirmelerini sağlıyor. Ayrıca alanda aşure, keşkek gibi yiyecekler de vatandaşlara ikram ediliyor.

“Turunçlar Tam Bir Cazibe Merkezi”

Organik ve El Emeği Ürün Pazarı’nın yanında bulunan mesire alanı Güllübahçe’ye gelen ailelerin piknik yapmasına, çocuk oyun alanı da çocukların güvenle ve keyifle eğlenmelerine olanak sağlıyor. Mesire alanında bulunan belediyenin kuruluşu olan LİMA Turunç Kafe; hem pazara hem de mesire alanına gelenlere hizmet veriyor. Güllübahçe Turunçlar Bölgesi’nin otantik yapısı, Priene gibi büyük bir antik kentin varlığı ve Doğanbey Karina gibi doğa harikası Milli Park’a yakın olması, bölgeyi tam bir cazibe merkezi haline getiriyor.

“Vatandaş Memnun”

2017 yılında mesire alanı, 2018 yılında Organik Ve El Emeği Ürün Pazarı’nı hayata geçirdiklerini belirten Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, “Güllübahçe Mahallemiz önemsediğimiz bir yer. Tarih ve doğa bu bölgede iç içe ve bizde bu potansiyeli canlandırmakta kararlıyız. Bölgeye yaptığımız iki hizmet Güllübahçe Mahallemize eski canlılığını yeniden kazandırmaya başladı. Vatandaşlarımızdan da olumlu ve memnuniyet belirten dönüşler almak bizleri çok mutlu ediyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.