Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Organ bağışına dikkat çekiliyor

SAĞLIK 07.11.2017 - 16:45, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2000+ kez okundu.
 

Organ bağışına dikkat çekiliyor

İçinde bulunulan organ bağışı haftası kapsamında, Sağlık Bakanlığı’nın mobil sağlık aracı Söke’de organ bağışına dikkat çekiyor.

AYDIN- İlçenin Belediye ve Hükümet Meydanı gibi merkezi alanlarında gün boyu hizmet veren mobil sağlık aracı, organ bağışı ile ilgili başvuruları da kabul ediyor. Organ bağışının önemine ilişkin bilgilendirmenin de yapıldığı mobil sağlık aracında, konuyla ilgili çeşitli doküman ve broşürlerin dağıtımı da gerçekleştiriliyor. Bir kaç gündür Söke’de bulunan mobil sağlık aracı tarafından 46 kişi tarafından organ bağışı yapıldığı belirtilirken, aracın hafta sonuna kadar Söke’de olacağı ifade edildi. Orhan bağışının ‘hayata bağış’ olduğuna dikkat çekiliyor. Diğer taraftan edinilen bilgiye göre organ bağışında bulunmak isteyen vatandaşların, her zaman İlçe Sağlık Müdürlüğü başta olmak üzere Devlet Hastaneleri, özel sağlık kuruluşları ile ağız ve diş sağlığı merkezine başvuru yapabilecekleri söylendi.
İçinde bulunulan organ bağışı haftası kapsamında, Sağlık Bakanlığı’nın mobil sağlık aracı Söke’de organ bağışına dikkat çekiyor.

AYDIN- İlçenin Belediye ve Hükümet Meydanı gibi merkezi alanlarında gün boyu hizmet veren mobil sağlık aracı, organ bağışı ile ilgili başvuruları da kabul ediyor. Organ bağışının önemine ilişkin bilgilendirmenin de yapıldığı mobil sağlık aracında, konuyla ilgili çeşitli doküman ve broşürlerin dağıtımı da gerçekleştiriliyor. Bir kaç gündür Söke’de bulunan mobil sağlık aracı tarafından 46 kişi tarafından organ bağışı yapıldığı belirtilirken, aracın hafta sonuna kadar Söke’de olacağı ifade edildi. Orhan bağışının ‘hayata bağış’ olduğuna dikkat çekiliyor.

Diğer taraftan edinilen bilgiye göre organ bağışında bulunmak isteyen vatandaşların, her zaman İlçe Sağlık Müdürlüğü başta olmak üzere Devlet Hastaneleri, özel sağlık kuruluşları ile ağız ve diş sağlığı merkezine başvuru yapabilecekleri söylendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.