Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Organ bağışı hakkında bilgilendirildiler

SAĞLIK 06.11.2017 - 11:27, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2277+ kez okundu.
 

Organ bağışı hakkında bilgilendirildiler

Didim Devlet Hastanesi, Doku ve Organ Bağışı Haftası etkinlikleri kapsamında açtığı organ bağışı standında bilgilendirmelerde bulundu.

AYDIN- 3-9 Kasım Doku ve Organ Bağışı Haftası dolayısıyla Didim Devlet Hastanesi tarafından bilgilendirme standı açıldı. Etkinliğe Didim Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Veysel Kılıç, İdari Mali Hizmetler Müdürü Meral Bilir, İlçe Sağlık Bakım Hizmetleri Müdiresi Şerife Ege, Başhekim Yardımcısı Halil Akıl ve Aydın İl Merkezinde Doku ve Organ Bağışı birimi çalışanı Hanife Kaçmaz Didimlileri Doku ve Organ Bağışı konusunda bilinçlendirip, organ bağışı yapmak isteyenlere yardımcı oldu. Organ bağışında bulunan vatandaşlara bilgilendirmenin yanı sıra Didim Devlet hastanesinde organ bağışı konusunda işlemlerin yapıldığı bilgisi paylaşılarak, organ bağışı konusunda toplumsal duyarlılığa dikkat çekildi. Bazı vatandaşlar ile organ bağışında bulundu.
Didim Devlet Hastanesi, Doku ve Organ Bağışı Haftası etkinlikleri kapsamında açtığı organ bağışı standında bilgilendirmelerde bulundu.

AYDIN- 3-9 Kasım Doku ve Organ Bağışı Haftası dolayısıyla Didim Devlet Hastanesi tarafından bilgilendirme standı açıldı.

Etkinliğe Didim Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Veysel Kılıç, İdari Mali Hizmetler Müdürü Meral Bilir, İlçe Sağlık Bakım Hizmetleri Müdiresi Şerife Ege, Başhekim Yardımcısı Halil Akıl ve Aydın İl Merkezinde Doku ve Organ Bağışı birimi çalışanı Hanife Kaçmaz Didimlileri Doku ve Organ Bağışı konusunda bilinçlendirip, organ bağışı yapmak isteyenlere yardımcı oldu.

Organ bağışında bulunan vatandaşlara bilgilendirmenin yanı sıra Didim Devlet hastanesinde organ bağışı konusunda işlemlerin yapıldığı bilgisi paylaşılarak, organ bağışı konusunda toplumsal duyarlılığa dikkat çekildi. Bazı vatandaşlar ile organ bağışında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.