Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Öndeş, Germenciklilere teşekkür etti

SİYASET 02.04.2019 - 15:58, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4167+ kez okundu.
 

Öndeş, Germenciklilere teşekkür etti

Germencik Belediye Başkanı seçilen Fuat Öndeş, "Germencik Belediyesi'nde yepyeni bir sayfa açacağız" dedi.

AYDIN- 31 Mart pazar günü gerçekleştiren yerel seçimlerde Germencik Belediye Başkanlığı’na seçilen CHP'li Fuat Öndeş, "Germenciklilere teşekkür ediyorum, hepsini kalbimle kucaklıyorum" dedi. Millet İttifakının Germencik Belediye Başkan adayı olarak kampanyasını yürüten ve 31 Mart'ta yüzde 57.45 oyla başkan seçilen Fuat Öndeş, "Germencik halkı birlik beraberlikten yana oyunu kullanmıştır. Takdir edersiniz ki Germencik çok ihmal edildi. Birileri zenginleşirken Germencik halkı fakirleşmeye başladı. Bu işte bir terslik var dedik ve yola çıktık. Herkes rahat olsun ki, Germencik Belediyesi'nde yepyeni bir sayfa açacağız. Herkesi kucaklayan bir anlayış hakim olacak. Hiç kimseyi ayırmayacak ve üvey evlat muamelesi yapmayacağız" dedi. 31 Mart seçimlerinde sandığa giderek oy veren herkese teşekkürlerini ileten Fuat Öndeş, "Gelişen ve büyüyen Germencik için aldığımız sonuçlar hepimize hayırlı ve uğurlu olsun. Germencikli hemşerilerime, partimizin tüm kademelerine, muhtarlarımıza, belediye meclis üyelerimize, bize gönlünü veren tüm herkese teşekkür ediyorum. Birlikte başardık. Sağ olun var olun" diye konuştu.
Germencik Belediye Başkanı seçilen Fuat Öndeş, "Germencik Belediyesi'nde yepyeni bir sayfa açacağız" dedi.

AYDIN- 31 Mart pazar günü gerçekleştiren yerel seçimlerde Germencik Belediye Başkanlığı’na seçilen CHP'li Fuat Öndeş, "Germenciklilere teşekkür ediyorum, hepsini kalbimle kucaklıyorum" dedi.

Millet İttifakının Germencik Belediye Başkan adayı olarak kampanyasını yürüten ve 31 Mart'ta yüzde 57.45 oyla başkan seçilen Fuat Öndeş, "Germencik halkı birlik beraberlikten yana oyunu kullanmıştır. Takdir edersiniz ki Germencik çok ihmal edildi. Birileri zenginleşirken Germencik halkı fakirleşmeye başladı. Bu işte bir terslik var dedik ve yola çıktık. Herkes rahat olsun ki, Germencik Belediyesi'nde yepyeni bir sayfa açacağız. Herkesi kucaklayan bir anlayış hakim olacak. Hiç kimseyi ayırmayacak ve üvey evlat muamelesi yapmayacağız" dedi.

31 Mart seçimlerinde sandığa giderek oy veren herkese teşekkürlerini ileten Fuat Öndeş, "Gelişen ve büyüyen Germencik için aldığımız sonuçlar hepimize hayırlı ve uğurlu olsun. Germencikli hemşerilerime, partimizin tüm kademelerine, muhtarlarımıza, belediye meclis üyelerimize, bize gönlünü veren tüm herkese teşekkür ediyorum. Birlikte başardık. Sağ olun var olun" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.