Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Öndeş: Germencik hak ettiği yerde değil

SİYASET 19.02.2019 - 12:24, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3095+ kez okundu.
 

Öndeş: Germencik hak ettiği yerde değil

CHP Germencik Belediye Başkan Adayı Fuat Öndeş, “Germencik hak ettiği yerde değil” dedi.

AYDIN- Germencik Naipli Mahallesi’nde mahalle sakinleri tarafından coşkulu bir şekilde karşılanan CHP Germencik Belediye Başkan Adayı Fuat Öndeş, 44 bin nüfuslu Germencik İlçesi’nin hak ettiği yerde olmadığını söyledi. Ekmeğini Germencik’te kazandığını belirten Öndeş, “Bu güzel ilçeye vefa borcum var, bana destek verirseniz, söz veriyorum, en iyi hizmeti vererek, eserler bırakarak borcumu ödemek istiyorum. İlçemiz hak ettiği yeri gelsin istiyorum, bugün geldiğimiz noktada Germencik 17 ilçe arasında en fazla ihmal edilmiş bir ilçe, Germencik’imiz, Ortaklar’ımız, sahip oldukları zenginlikleri ile vatandaşımız daha ferah, daha huzurlu yaşasın istiyorum, benim niyetim budur” dedi. AYDIN BÜYÜKŞEHİR İLE BERABER GERMENCİK İÇİN HİZMETLER ÜRETECEĞİZ Germencik'i yönetenlerin, Aydın Büyükşehir Belediyesi ile kavga ederek, kibir yaparak Germencik’e gelecek hizmetlerin önünü tıkadığını savunan Öndeş, “Geldiğimiz makam, kibir, kavga makamı değil, halkınla barışık olacaksın, muhtarınla barışık olacaksın, Büyükşehirle barışık olacaksı,n en önemlisi de hükümetle barışık olacaksın. Benim yapmak istediğim şey öncelikle huzur, ekonomi, vatandaşımızın refahı, ucuz siyaset yapmıyoruz. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile ilk konuştuğum şey, Germencik beş yıl boyunca nasibini alamadı, eğer ben bu göreve gelirsem, inşallah geleceğiz, ben bu hizmetleri alırım, üstüne de biz hizmetlerimizi koyarız. 45 gün sonra vereceğiniz oy, önümüzdeki 5 yılın tabusunu birisine veriyorsunuz, hak etmeyen birisine mevki makam vermek vebaldir, Vebal altında kalmayın. 44 bin nüfuslu ilçemizde 81 vilayetten gelen vatandaşlarımız yaşıyor. Biz herkesi kucaklayacağız, herkesin huzurlu ve ferah içinde yaşaması için çalışacağız” diye konuştu. KAPALI MİNİBÜS GARAJIMIZ, KAPALI PAZARYERİMİZ YOK Germencik’in terk edilmiş bir yer görüntüsü verdiğini belirten CHP Germencik Belediye Başkan Adayı Fuat Öndeş, “İlçemizin kapalı bir minibüs garajı yok, kapalı bir pazaryeri yok, farkında değiliz, gençlerimizin, hanım kardeşlerimizin, oturacak, dinlenecek yerleri yok, yaşanabilir çehresi değişmiş bir Germencik yaratacağız. Tek bir sloganımız var bizim; Mart’ın sonu bahar diyoruz. Ben hizmet yapmaya talibim, efendilik yapmaya değil. Germencik İlçemizin en önemli ürünü İncir. Bakın bu incirimizi satacak yol kenarlarında yerlerimiz yok, Kapalı Çarşı’da İncirin kilosu 120 lira. Biz bu zenginliklerimizi, yine üreticimiz lehine kullandıracağız, zeytinimizi, zeytinyağımızı, marka olarak değerlendireceğiz" ifadelerini kullandı.
CHP Germencik Belediye Başkan Adayı Fuat Öndeş, “Germencik hak ettiği yerde değil” dedi.

AYDIN- Germencik Naipli Mahallesi’nde mahalle sakinleri tarafından coşkulu bir şekilde karşılanan CHP Germencik Belediye Başkan Adayı Fuat Öndeş, 44 bin nüfuslu Germencik İlçesi’nin hak ettiği yerde olmadığını söyledi.

Ekmeğini Germencik’te kazandığını belirten Öndeş, “Bu güzel ilçeye vefa borcum var, bana destek verirseniz, söz veriyorum, en iyi hizmeti vererek, eserler bırakarak borcumu ödemek istiyorum. İlçemiz hak ettiği yeri gelsin istiyorum, bugün geldiğimiz noktada Germencik 17 ilçe arasında en fazla ihmal edilmiş bir ilçe, Germencik’imiz, Ortaklar’ımız, sahip oldukları zenginlikleri ile vatandaşımız daha ferah, daha huzurlu yaşasın istiyorum, benim niyetim budur” dedi.

AYDIN BÜYÜKŞEHİR İLE BERABER

GERMENCİK İÇİN HİZMETLER ÜRETECEĞİZ

Germencik'i yönetenlerin, Aydın Büyükşehir Belediyesi ile kavga ederek, kibir yaparak Germencik’e gelecek hizmetlerin önünü tıkadığını savunan Öndeş, “Geldiğimiz makam, kibir, kavga makamı değil, halkınla barışık olacaksın, muhtarınla barışık olacaksın, Büyükşehirle barışık olacaksı,n en önemlisi de hükümetle barışık olacaksın. Benim yapmak istediğim şey öncelikle huzur, ekonomi, vatandaşımızın refahı, ucuz siyaset yapmıyoruz. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile ilk konuştuğum şey, Germencik beş yıl boyunca nasibini alamadı, eğer ben bu göreve gelirsem, inşallah geleceğiz, ben bu hizmetleri alırım, üstüne de biz hizmetlerimizi koyarız. 45 gün sonra vereceğiniz oy, önümüzdeki 5 yılın tabusunu birisine veriyorsunuz, hak etmeyen birisine mevki makam vermek vebaldir, Vebal altında kalmayın. 44 bin nüfuslu ilçemizde 81 vilayetten gelen vatandaşlarımız yaşıyor. Biz herkesi kucaklayacağız, herkesin huzurlu ve ferah içinde yaşaması için çalışacağız” diye konuştu.

KAPALI MİNİBÜS GARAJIMIZ, KAPALI PAZARYERİMİZ YOK

Germencik’in terk edilmiş bir yer görüntüsü verdiğini belirten CHP Germencik Belediye Başkan Adayı Fuat Öndeş, “İlçemizin kapalı bir minibüs garajı yok, kapalı bir pazaryeri yok, farkında değiliz, gençlerimizin, hanım kardeşlerimizin, oturacak, dinlenecek yerleri yok, yaşanabilir çehresi değişmiş bir Germencik yaratacağız. Tek bir sloganımız var bizim; Mart’ın sonu bahar diyoruz. Ben hizmet yapmaya talibim, efendilik yapmaya değil. Germencik İlçemizin en önemli ürünü İncir. Bakın bu incirimizi satacak yol kenarlarında yerlerimiz yok, Kapalı Çarşı’da İncirin kilosu 120 lira. Biz bu zenginliklerimizi, yine üreticimiz lehine kullandıracağız, zeytinimizi, zeytinyağımızı, marka olarak değerlendireceğiz" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.