Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Önce şov sonra sokak çağrısı

SİYASET 01.01.2015 - 22:16, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:48 3905+ kez okundu.
 

Önce şov sonra sokak çağrısı

CHP'li vekilden önce şov sonra sokak çağrısı

TBMM'de tişörtlü şovla hatırlanan CHP'li vekil Melda Onur sokak çağrılarına yenisini ekledi. Onur “Siyaset yapış tarzı değişti. Yeni kuşak onların yanında gaz, cop yemenizi istiyor” dedi. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) tişörtlü şovla hatırlanan Cumhuriyet Halk Partili (CHP) milletvekili Melda Onur tişörtlü şovun ardından sokak çağrısı yaptı.  Cumhuriyet gazetesinde yayımlanan söyleşisinde Onur siyasetin sokakta yapılması gerektiğini savundu. Onur gençlerin kendileriyle birlikte milletvekillerinin de cop yemesini istediğini iddia etti.  İşte Melda Onur'un dikkat çeken o açıklamaları: MECLİS ETKİSİZ, SOKAKTAYIM Yeni zamanlarda hem siyasetin kodları, hem yapış tarzı değişiyor. Yeni kuşak artık “gittik, elini sıktık, bana oy ver...” bunu istemiyor. Onların yanında gaz da, cop da yemenizi, çevreci olmanızı da istiyorlar. Artık bu dönemde parlamenter sistemde siyaset yapmanın bir etkisi kalmadı. Sonuçta parlamentoda birçok çalışma, konuşma sırf tutanaklara geçsin diye yapılıyor. Meclis’e geldik, hepimizin hayali sanki orada yasalar yapacağız falan... Daha birinci haftada anlaşıldı öyle bir şey olamayacağı, ben de sokağa çıkma kararı verdim. Tabii ki Meclis de önemli ama benim görevimin sokak olduğunu düşünüyorum. Her milletvekili de her yerde olmaz.
CHP'li vekilden önce şov sonra sokak çağrısı

TBMM'de tişörtlü şovla hatırlanan CHP'li vekil Melda Onur sokak çağrılarına yenisini ekledi. Onur “Siyaset yapış tarzı değişti. Yeni kuşak onların yanında gaz, cop yemenizi istiyor” dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) tişörtlü şovla hatırlanan Cumhuriyet Halk Partili (CHP) milletvekili Melda Onur tişörtlü şovun ardından sokak çağrısı yaptı. 

Cumhuriyet gazetesinde yayımlanan söyleşisinde Onur siyasetin sokakta yapılması gerektiğini savundu. Onur gençlerin kendileriyle birlikte milletvekillerinin de cop yemesini istediğini iddia etti. 

İşte Melda Onur'un dikkat çeken o açıklamaları:

MECLİS ETKİSİZ, SOKAKTAYIM

Yeni zamanlarda hem siyasetin kodları, hem yapış tarzı değişiyor. Yeni kuşak artık “gittik, elini sıktık, bana oy ver...” bunu istemiyor. Onların yanında gaz da, cop da yemenizi, çevreci olmanızı da istiyorlar. Artık bu dönemde parlamenter sistemde siyaset yapmanın bir etkisi kalmadı. Sonuçta parlamentoda birçok çalışma, konuşma sırf tutanaklara geçsin diye yapılıyor. Meclis’e geldik, hepimizin hayali sanki orada yasalar yapacağız falan... Daha birinci haftada anlaşıldı öyle bir şey olamayacağı, ben de sokağa çıkma kararı verdim. Tabii ki Meclis de önemli ama benim görevimin sokak olduğunu düşünüyorum. Her milletvekili de her yerde olmaz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.