Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

ÖNCE REFÜJE ÇARPTI, SONRA TAKLA ATTI

ASAYİŞ 11.11.2020 - 00:58, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2129+ kez okundu.
 

ÖNCE REFÜJE ÇARPTI, SONRA TAKLA ATTI

Aydın’ın Efeler ilçesinde otomobilin refüje çarpıp takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı.

EFELER - Kaza, saat 13.00 sıralarında İzmir Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Aydın’dan İncirliova istikametine hareket halinde olan A.A.C. (51) idaresindeki 09 KK 123 plakalı Renault otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine refüje çarptıktan sonra, takla attı. Kaza ihbarı üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Araç içerisinden çıkarılan otomobil sürücüsü A.A.C ambulansla Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaza nedeniyle trafik ekipleri yolda önlem alırken, otomobil çekici ile yoldan kaldırıldı. Aydın Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri de olay yerine gelerek, LPG’li aracın herhangi bir tehlike oluşturmaması için çalışma yaptı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Aydın’ın Efeler ilçesinde otomobilin refüje çarpıp takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı.

EFELER - Kaza, saat 13.00 sıralarında İzmir Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Aydın’dan İncirliova istikametine hareket halinde olan A.A.C. (51) idaresindeki 09 KK 123 plakalı Renault otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine refüje çarptıktan sonra, takla attı. Kaza ihbarı üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Araç içerisinden çıkarılan otomobil sürücüsü A.A.C ambulansla Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaza nedeniyle trafik ekipleri yolda önlem alırken, otomobil çekici ile yoldan kaldırıldı. Aydın Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri de olay yerine gelerek, LPG’li aracın herhangi bir tehlike oluşturmaması için çalışma yaptı.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.