Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Önce Novada’da alışveriş, sonra Novada’dan tatil

GENEL 14.06.2017 - 20:59, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3231+ kez okundu.
 

Önce Novada’da alışveriş, sonra Novada’dan tatil

Novada Outlet Söke’de, 14 – 23 Haziran tarihleri arası her gün en yüksek tutarda alışveriş yapan üç kişi tatile gidiyor; 150 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes ise binlerce hediyeden birini anında kazanıyor.

AYDIN- Kuşadası, Söke, Didim, Bodrum gibi gözde tatil beldelerinin kesişim noktasında yer alan ve ziyaretçilerine kaliteli ve cazip alışveriş deneyimini aynı anda yaşatan Novada Outlet Söke’de fırsat dolu kampanyaların bir yenisi daha 14 Haziran’da başlıyor. Ulusal ve uluslararası markaları keyifli bir alışveriş ortamında bölge halkıyla buluşturan Novada Outlet Söke’de bu kez 150 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes hediyesini anında kazanırken, her gün en yüksek tutarda alışveriş yapan üç kişi de Bodrum’da çift kişilik tatilin sahibi oluyor. Bölgenin ilk açık hava konseptli outlet alışveriş merkezi olan Novada Outlet Söke’de, 14Haziran tarihinde başlayan ve 23 Haziran tarihine kadar devam edecek olan kampanyada 150 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes hediye kazanacak. Novada Outlet Söke’de, 14 – 23 Haziran tarihleri arası her gün en yüksek alışveriş yapan ilk üç kişi ise Bodrum Mio Bianco Resort’de geçerli olan çift kişilik, üç gece ve her şey dahil tatil ile bu yazın keyfine varacak. Ege mimarisinin sıcaklığı ve zengin marka karmasıyla açık havada alışveriş keyfi yaşamak isteyen herkesi yaz fırsatları ile buluşturan Novada Outlet Söke, yeni hediye kampanyası ile yaz alışverişinin merkezi olacak. Kampanya detaylı bilgi için : www.novadasoke.com ve kampanya masası.
Novada Outlet Söke’de, 14 – 23 Haziran tarihleri arası her gün en yüksek tutarda alışveriş yapan üç kişi tatile gidiyor; 150 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes ise binlerce hediyeden birini anında kazanıyor.

AYDIN- Kuşadası, Söke, Didim, Bodrum gibi gözde tatil beldelerinin kesişim noktasında yer alan ve ziyaretçilerine kaliteli ve cazip alışveriş deneyimini aynı anda yaşatan Novada Outlet Söke’de fırsat dolu kampanyaların bir yenisi daha 14 Haziran’da başlıyor. Ulusal ve uluslararası markaları keyifli bir alışveriş ortamında bölge halkıyla buluşturan Novada Outlet Söke’de bu kez 150 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes hediyesini anında kazanırken, her gün en yüksek tutarda alışveriş yapan üç kişi de Bodrum’da çift kişilik tatilin sahibi oluyor.

Bölgenin ilk açık hava konseptli outlet alışveriş merkezi olan Novada Outlet Söke’de, 14Haziran tarihinde başlayan ve 23 Haziran tarihine kadar devam edecek olan kampanyada 150 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes hediye kazanacak. Novada Outlet Söke’de, 14 – 23 Haziran tarihleri arası her gün en yüksek alışveriş yapan ilk üç kişi ise Bodrum Mio Bianco Resort’de geçerli olan çift kişilik, üç gece ve her şey dahil tatil ile bu yazın keyfine varacak.

Ege mimarisinin sıcaklığı ve zengin marka karmasıyla açık havada alışveriş keyfi yaşamak isteyen herkesi yaz fırsatları ile buluşturan Novada Outlet Söke, yeni hediye kampanyası ile yaz alışverişinin merkezi olacak.

Kampanya detaylı bilgi için : www.novadasoke.com ve kampanya masası.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.