Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Ömer Günel yaşlıları unutmadı

GENEL 04.02.2019 - 17:01, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3291+ kez okundu.
 

Ömer Günel yaşlıları unutmadı

CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel'in Güzelçamlı’da bulunan Engelliler Bakım ve Yaşlılar Huzurevleri’ni ziyaret ettiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre huzur evinde tesislerin sorunlarını ve ihtiyaçlarını dinleyen Ömer Günel, “Sosyal belediyeciliğini yeniden tesis edeceğiz. Bu kapsamda bizler için çok önemli olan bu tesislerde gerek çalışanlarımızın gerekse misafirlerimizin ihtiyaçlarını karşılayacağız. Burada yaşayan personelimiz ve misafirlerimizin belediye hizmetleri ile ilgili konularda Kuşadası’na kadar yormayacağız. Davutlar’da bulunan belediye binası aktif hale getirilerek hizmetlerin direkt buradan alınmasını sağlayacağız” şeklinde konuştu. PERSONEL KAYNAĞINI KARŞILAYACAK İNSAN KAYNAKLARI SİSTEMİ KURULACAK CHP adayı Ömer Günel yetişmiş insan kaynağı yaratacaklarını ifade ederek şöyle devam etti: “Bu tarz hizmet tesislerinde en büyük problemin yetişmiş uzman personeli olduğunu biliyorum. Bugün birçok işsiz gencimiz iş için başvuru yapıyor. Uzmanlık alanını sorduğumuzda her işi yaparım diyorlar. Hâlbuki bizim ihtiyacımız olan kendi konusunda uzman insan kaynağıdır. Bu konuda da projelerimiz kapsamında ihtiyaç konularında personel yetiştireceğiz.“ AYBA KUŞADASI’NDA DA HİZMET VERECEK Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin özellikle yaşlı ve ihtiyaç sahiplerine evde bakım sistemi sağlayan AYBA’nın Kuşadası’nda da hizmet vereceği müjdesini paylaşan Ömer Günel,“ AYBA çok yakında Kuşadası’nda da hizmet verecek. Bu kapsamda evlerde bakıma muhtaç yaşlı ve engelli hastalarımıza da derman olacağız.” dedi.
CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel'in Güzelçamlı’da bulunan Engelliler Bakım ve Yaşlılar Huzurevleri’ni ziyaret ettiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre huzur evinde tesislerin sorunlarını ve ihtiyaçlarını dinleyen Ömer Günel, “Sosyal belediyeciliğini yeniden tesis edeceğiz. Bu kapsamda bizler için çok önemli olan bu tesislerde gerek çalışanlarımızın gerekse misafirlerimizin ihtiyaçlarını karşılayacağız. Burada yaşayan personelimiz ve misafirlerimizin belediye hizmetleri ile ilgili konularda Kuşadası’na kadar yormayacağız. Davutlar’da bulunan belediye binası aktif hale getirilerek hizmetlerin direkt buradan alınmasını sağlayacağız” şeklinde konuştu.

PERSONEL KAYNAĞINI KARŞILAYACAK İNSAN KAYNAKLARI SİSTEMİ KURULACAK

CHP adayı Ömer Günel yetişmiş insan kaynağı yaratacaklarını ifade ederek şöyle devam etti:

“Bu tarz hizmet tesislerinde en büyük problemin yetişmiş uzman personeli olduğunu biliyorum. Bugün birçok işsiz gencimiz iş için başvuru yapıyor. Uzmanlık alanını sorduğumuzda her işi yaparım diyorlar. Hâlbuki bizim ihtiyacımız olan kendi konusunda uzman insan kaynağıdır. Bu konuda da projelerimiz kapsamında ihtiyaç konularında personel yetiştireceğiz.“

AYBA KUŞADASI’NDA DA HİZMET VERECEK

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin özellikle yaşlı ve ihtiyaç sahiplerine evde bakım sistemi sağlayan AYBA’nın Kuşadası’nda da hizmet vereceği müjdesini paylaşan Ömer Günel,“ AYBA çok yakında Kuşadası’nda da hizmet verecek. Bu kapsamda evlerde bakıma muhtaç yaşlı ve engelli hastalarımıza da derman olacağız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.