Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Ömer Günel Kuşadası’nın lokomotif sektörlerini ziyaret etti

GENEL 29.01.2019 - 16:24, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3559+ kez okundu.
 

Ömer Günel Kuşadası’nın lokomotif sektörlerini ziyaret etti

Kuşadası’nın turizmden sonra ki lokomotif sektörü olan inşaat sektörünün çalışan ve işverenleri ile buluşan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kuşadası Belediyesi Başkan Adayı Ömer Günel’in, önce vatandaşı dinlediği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, şantiye alanında gerçekleştirilen toplantıda, önce katılımcılar yaşadıkları sorunları ve Kuşadası’nın yeni belediye başkanından beklentilerini anlattılar. En büyük sorunlarının Büyükşehir ve Kuşadası belediyesi arasındaki yetki sınırları ile hangi belediyeden ne isteyecekleri konusunda kafalarının karıştığını ilettiler. Kuşadalı hemşehrilerinin sözlerini dikkatle dinlediği belirtilen CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel “Alanın kimin yetkisinde olduğunun vatandaş için bir önemi yoktur. Bizim yönetimimizde siz sadece sorunlarınızı bize söyleyen taraf olacaksınız. O sorunların çözümlerinin takipçisi biz olacağız. Yetki bizde de Büyükşehirde de olsa konuyu biz takip edip çözümü biz hızlandıracağız. Vatandaş artık bununla ilgili çözüm kovalamak zorunda kalmayacak.” dedi. “SİYASETÇİ DİNLER ANLAR ÇÖZÜM ÜRETMEYE ÇALIŞIR” Söz alan bir vatandaş “Ekonomik şartlar çok ağırlaştı. Eve ekmek götürmenin derdindeyiz. Her şeyin maliyeti yükseldi. Ciddi bir işsizlik problemi var. Belediyemizden isteğimiz bu sırtımızdaki yükü elinden geldiğince hafifletmesidir.” dedi. Tüm bunların farkında olduğunu söyleyen Ömer Günel “16 yıldır siyasetin içindeyim. Yıllardır sokaklarda halkın arasındayım. Dikkatli bir şekilde sizleri dinliyorum. Sizleri anlıyorum ve çözüm üretmeye çalışıyorum. Bu 16 yıllık dönemde biriktirdiklerim var. Ben az konuşmak çok çalışmak istiyorum. Şu an öncelikli projelerimizden biride belediyenin vatandaştan aldığı vergileri kaynak yaratarak minimize etmek.  Kesinlikle yapamayacağım bir şeyin vaadini vermek istemiyorum. Ama bu konuda ciddi yol aldık. Çok yakın zamanda bunları detaylı bir şekilde sizlerle paylaşacağım” diyerek sözlerini bitirdi.
Kuşadası’nın turizmden sonra ki lokomotif sektörü olan inşaat sektörünün çalışan ve işverenleri ile buluşan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kuşadası Belediyesi Başkan Adayı Ömer Günel’in, önce vatandaşı dinlediği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, şantiye alanında gerçekleştirilen toplantıda, önce katılımcılar yaşadıkları sorunları ve Kuşadası’nın yeni belediye başkanından beklentilerini anlattılar. En büyük sorunlarının Büyükşehir ve Kuşadası belediyesi arasındaki yetki sınırları ile hangi belediyeden ne isteyecekleri konusunda kafalarının karıştığını ilettiler.

Kuşadalı hemşehrilerinin sözlerini dikkatle dinlediği belirtilen CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel “Alanın kimin yetkisinde olduğunun vatandaş için bir önemi yoktur. Bizim yönetimimizde siz sadece sorunlarınızı bize söyleyen taraf olacaksınız. O sorunların çözümlerinin takipçisi biz olacağız. Yetki bizde de Büyükşehirde de olsa konuyu biz takip edip çözümü biz hızlandıracağız. Vatandaş artık bununla ilgili çözüm kovalamak zorunda kalmayacak.” dedi.

“SİYASETÇİ DİNLER ANLAR ÇÖZÜM ÜRETMEYE ÇALIŞIR”

Söz alan bir vatandaş “Ekonomik şartlar çok ağırlaştı. Eve ekmek götürmenin derdindeyiz. Her şeyin maliyeti yükseldi. Ciddi bir işsizlik problemi var. Belediyemizden isteğimiz bu sırtımızdaki yükü elinden geldiğince hafifletmesidir.” dedi.

Tüm bunların farkında olduğunu söyleyen Ömer Günel “16 yıldır siyasetin içindeyim. Yıllardır sokaklarda halkın arasındayım. Dikkatli bir şekilde sizleri dinliyorum. Sizleri anlıyorum ve çözüm üretmeye çalışıyorum. Bu 16 yıllık dönemde biriktirdiklerim var. Ben az konuşmak çok çalışmak istiyorum. Şu an öncelikli projelerimizden biride belediyenin vatandaştan aldığı vergileri kaynak yaratarak minimize etmek.  Kesinlikle yapamayacağım bir şeyin vaadini vermek istemiyorum. Ama bu konuda ciddi yol aldık. Çok yakın zamanda bunları detaylı bir şekilde sizlerle paylaşacağım” diyerek sözlerini bitirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.