Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Ömer Günel, Alevi Kültür Derneği’ni ziyaret etti

SİYASET 12.02.2019 - 15:50, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3934+ kez okundu.
 

Ömer Günel, Alevi Kültür Derneği’ni ziyaret etti

CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel’in Alevi Kültür Dernekleri Kuşadası Şubesi’ni ziyaret ettiği bildirildi.

AYDIN- CHP Adayı Ömer Günel, Kuşadası Alevi Kültür Dernekleri Kuşadası Şubesi’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı İsmail Kırancı, “Dernek yönetimi olarak Sayın Başkan Adayımız Ömer Günel’i aramızda görmekten mutluluk duyduk” dedi. Ömer Günel, sivil toplum örgütlerine ziyaretlerinin kesintisiz devam edeceğinin altını çizerek, şunları söyledi: “Gelişmiş toplumlarda ve demokrasinin bir gereği olarak sivil toplum örgütlerinin yeri çok önemlidir. Bugün bize yaptığınız ev sahipliği için teşekkür ediyorum. 31 Mart tarihinde desteğiniz benim için çok önemli. Ben geçmişin hesaplaşmasını yapmayacağım. Ben size hiçbir şey vaat etmiyorum. Size vaat edilip yapılmayanları yapacağımın sözünü veriyorum. Biz sorunları biliyoruz. Biz vaat eden değil yapan olmak istiyoruz. Kuşadası alt yapı sorununu çözememiş 30 yıllık kaldırım taşlarında yürümek zorunda kalınmış bir kent. Bu kenti yeniden ayağa kaldıracağız. Bunu yapabilmek içinde sizlerin oyuna, desteğine ihtiyacımız var. Kuşadası’nda yaşayan herkes bana değil, partiye değil Kuşadası’nın geleceğine oy verecek. Ben bunun için sizden oy istiyorum.”
CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel’in Alevi Kültür Dernekleri Kuşadası Şubesi’ni ziyaret ettiği bildirildi.

AYDIN- CHP Adayı Ömer Günel, Kuşadası Alevi Kültür Dernekleri Kuşadası Şubesi’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı İsmail Kırancı, “Dernek yönetimi olarak Sayın Başkan Adayımız Ömer Günel’i aramızda görmekten mutluluk duyduk” dedi.

Ömer Günel, sivil toplum örgütlerine ziyaretlerinin kesintisiz devam edeceğinin altını çizerek, şunları söyledi:

“Gelişmiş toplumlarda ve demokrasinin bir gereği olarak sivil toplum örgütlerinin yeri çok önemlidir. Bugün bize yaptığınız ev sahipliği için teşekkür ediyorum. 31 Mart tarihinde desteğiniz benim için çok önemli. Ben geçmişin hesaplaşmasını yapmayacağım.

Ben size hiçbir şey vaat etmiyorum. Size vaat edilip yapılmayanları yapacağımın sözünü veriyorum. Biz sorunları biliyoruz. Biz vaat eden değil yapan olmak istiyoruz. Kuşadası alt yapı sorununu çözememiş 30 yıllık kaldırım taşlarında yürümek zorunda kalınmış bir kent.

Bu kenti yeniden ayağa kaldıracağız. Bunu yapabilmek içinde sizlerin oyuna, desteğine ihtiyacımız var. Kuşadası’nda yaşayan herkes bana değil, partiye değil Kuşadası’nın geleceğine oy verecek. Ben bunun için sizden oy istiyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.