Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Ölüsü bulundu

ASAYİŞ 18.05.2019 - 14:55, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3384+ kez okundu.
 

Ölüsü bulundu

Aydın’da 10 gün önce kaybolan Mehmet Çakıray, Denizli'de ölü bulundu. Büyük Menderes Nehri ve çevresinde, cinayette kullanılan silah aranıyor. Cinayetin faili elleri kelepçeli olay yerine getirilerek tatbikat yaptırıldı.

AYDIN - Aydın’ın Buharkent İlçesi’nde, yaklaşık 10 gün önce ortadan kaybolan Mehmet Çakıray’ın, cinayete kurban gittiği ortaya çıkarken, cinayetin faili olduğu iddia edilen şahıs ise, güvenlik güçleri tarafından olay yeri olan Denizli’ye getirilerek tatbikat yaptırıldı. Edinilen bilgilere göre olay, Denizli’nin Sarayköy İlçesi’nde meydana geldi. Sarayköy -Babadağ İlçe karayolu arasında yerde hareketsiz yatan bir şahıs olduğu ihbarı üzerine harekete geçen güvenlik güçleri, bölgeye gelerek çalışma başlattı. Yapılan incelemelerden şahsın öldüğü tespit edildi. Kimlik tespit çalışmasına başlayan ekipler, şahsın yaklaşık 10 gün önce Aydın’ın Buharkent İlçesi’nde iş yerinden çıktıktan sonra bir daha haber alınmayan Mehmet Çakıray olduğunu belirledi. Şahsın tabanca ile vurularak öldürüldüğü tespit edildi. Cinayetin alacak verecek yüzünden işlendiği iddia edildi. Nehir çevresinde cinayette kullanılan silah arandı Olayın faili olarak güvenlik güçleri tarafından gözaltına alınan Osman E., ise, cesedin bulunduğu bölgeye getirilerek tatbikat yaptırıldı. Elleri kelepçeli olan Osman E., ekiplere yer tarifinde bulunduğu gözlendi. Yapılan incelemelerin ardından şahsın cesedi otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırılırken, Osman E.’nin ifadesinden yola çıkan güvenlik güçleri, Büyük Menderes Nehri’nde ve çevresinde itfaiye ve AFAD yardımı ile cinayette kullanılan tabancayı aradı, ancak nehirde silaha rastlanmadı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma çok yönlü devam ediyor.
Aydın’da 10 gün önce kaybolan Mehmet Çakıray, Denizli'de ölü bulundu. Büyük Menderes Nehri ve çevresinde, cinayette kullanılan silah aranıyor. Cinayetin faili elleri kelepçeli olay yerine getirilerek tatbikat yaptırıldı.

AYDIN - Aydın’ın Buharkent İlçesi’nde, yaklaşık 10 gün önce ortadan kaybolan Mehmet Çakıray’ın, cinayete kurban gittiği ortaya çıkarken, cinayetin faili olduğu iddia edilen şahıs ise, güvenlik güçleri tarafından olay yeri olan Denizli’ye getirilerek tatbikat yaptırıldı.

Edinilen bilgilere göre olay, Denizli’nin Sarayköy İlçesi’nde meydana geldi. Sarayköy -Babadağ İlçe karayolu arasında yerde hareketsiz yatan bir şahıs olduğu ihbarı üzerine harekete geçen güvenlik güçleri, bölgeye gelerek çalışma başlattı. Yapılan incelemelerden şahsın öldüğü tespit edildi. Kimlik tespit çalışmasına başlayan ekipler, şahsın yaklaşık 10 gün önce Aydın’ın Buharkent İlçesi’nde iş yerinden çıktıktan sonra bir daha haber alınmayan Mehmet Çakıray olduğunu belirledi. Şahsın tabanca ile vurularak öldürüldüğü tespit edildi. Cinayetin alacak verecek yüzünden işlendiği iddia edildi.

Nehir çevresinde cinayette kullanılan silah arandı

Olayın faili olarak güvenlik güçleri tarafından gözaltına alınan Osman E., ise, cesedin bulunduğu bölgeye getirilerek tatbikat yaptırıldı. Elleri kelepçeli olan Osman E., ekiplere yer tarifinde bulunduğu gözlendi. Yapılan incelemelerin ardından şahsın cesedi otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırılırken, Osman E.’nin ifadesinden yola çıkan güvenlik güçleri, Büyük Menderes Nehri’nde ve çevresinde itfaiye ve AFAD yardımı ile cinayette kullanılan tabancayı aradı, ancak nehirde silaha rastlanmadı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma çok yönlü devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.