Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Ölüsü 2 gün sonra bulundu

ASAYİŞ 05.11.2018 - 19:16, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2176+ kez okundu.
 

Ölüsü 2 gün sonra bulundu

Oğlunun düğününde kayboldu, 2 gün sonra ölü bulundu

AYDIN- Aydın’ın Efeler ilçesinde, önceki gece oğlunun düğününde kaybolan Ferhat Akbaba, 2 gün sonra karayolunun kenarında ölü bulundu. Edinilen bilgiye göre, Köşk ilçesine bağlı Kızılcaköy Mahallesi’nde yaşayan inşaat ustası Ferhat Akbaba (57), Cumartesi akşamı oğlu Engin’in kına gecesi için gelini Esin’in yaşadığı Umurlu Mahallesine geldi. Kına eğlencesi devam ederken ortadan kaybolan Akbaba, dün kendi evlerinde devam eden düğünde de ortaya çıkmadı. Babaları için kayıp başvurusunda bulunan Akbaba Ailesi, bugün aldıkları acı haberle büyük bir şok yaşadı. Oğlunun en mutlu gününde ortadan kaybolan Ferhat Akbaba, Aydın-Denizli karayolu Serçeköy Mevkii’nde yolun kenarında ölü olarak bulundu. Cansız bedeni otopsi için ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılan, elbiseleri parçalanan ve de vücudunda yaralar oluşan Akbaba’nın gece bir aracın çarpıp kaçması yolun kenarındaki 2 metre yüksekliğindeki şarampole yuvarlanmış olabileceği iddia edildi. “Beni arayıp sormayın’ dedi” Kaybolduktan 2 gün sonra ölü olarak bulunan Ferhat Akbaba’nın kına gecesinin yapıldığı alandan aşırı alkollü bir şekilde ayrıldığı, bir süre sonra kendisini merak edip arayan yakınlarına “Beni bir daha arayıp sormayın” dediği öğrenildi.
Oğlunun düğününde kayboldu, 2 gün sonra ölü bulundu

AYDIN- Aydın’ın Efeler ilçesinde, önceki gece oğlunun düğününde kaybolan Ferhat Akbaba, 2 gün sonra karayolunun kenarında ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Köşk ilçesine bağlı Kızılcaköy Mahallesi’nde yaşayan inşaat ustası Ferhat Akbaba (57), Cumartesi akşamı oğlu Engin’in kına gecesi için gelini Esin’in yaşadığı Umurlu Mahallesine geldi. Kına eğlencesi devam ederken ortadan kaybolan Akbaba, dün kendi evlerinde devam eden düğünde de ortaya çıkmadı. Babaları için kayıp başvurusunda bulunan Akbaba Ailesi, bugün aldıkları acı haberle büyük bir şok yaşadı.

Oğlunun en mutlu gününde ortadan kaybolan Ferhat Akbaba, Aydın-Denizli karayolu Serçeköy Mevkii’nde yolun kenarında ölü olarak bulundu. Cansız bedeni otopsi için ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılan, elbiseleri parçalanan ve de vücudunda yaralar oluşan Akbaba’nın gece bir aracın çarpıp kaçması yolun kenarındaki 2 metre yüksekliğindeki şarampole yuvarlanmış olabileceği iddia edildi.

“Beni arayıp sormayın’ dedi”

Kaybolduktan 2 gün sonra ölü olarak bulunan Ferhat Akbaba’nın kına gecesinin yapıldığı alandan aşırı alkollü bir şekilde ayrıldığı, bir süre sonra kendisini merak edip arayan yakınlarına “Beni bir daha arayıp sormayın” dediği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.