Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Ölümüne yolculuk

ASAYİŞ 11.06.2018 - 10:37, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3158+ kez okundu.
 

Ölümüne yolculuk

Aydın’da tarlalarda hasat sezonunun başlaması ile birlikte kara yollarında tarım işçilerin ölümüne yolculukları da başladı.

AYDIN- Yetkililerin tüm uyarılarına ve yaşanan kazalara rağmen işçilerin kamyonet kasalarında ölüme meydan okunurcasına taşındığı görüldü. Sazlıköy Mahallesi ile Söke ilçesi arasında karayolunda seyreden açık kasa kamyonette çok sayıda tarım işçisi hiçbir tedbir almadan yolculuk yapıyor. Tehlikeye hiç aldırış etmeden kasadaki yaklaşık 15 kişiden oluşan tarım işçileri ile yoluna devam eden kamyonet objektiflere bu şekilde takıldı.
Aydın’da tarlalarda hasat sezonunun başlaması ile birlikte kara yollarında tarım işçilerin ölümüne yolculukları da başladı.

AYDIN- Yetkililerin tüm uyarılarına ve yaşanan kazalara rağmen işçilerin kamyonet kasalarında ölüme meydan okunurcasına taşındığı görüldü.

Sazlıköy Mahallesi ile Söke ilçesi arasında karayolunda seyreden açık kasa kamyonette çok sayıda tarım işçisi hiçbir tedbir almadan yolculuk yapıyor. Tehlikeye hiç aldırış etmeden kasadaki yaklaşık 15 kişiden oluşan tarım işçileri ile yoluna devam eden kamyonet objektiflere bu şekilde takıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.