Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Ölümden kıl payı kurtuldu

ASAYİŞ 18.01.2017 - 20:50, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3350+ kez okundu.
 

Ölümden kıl payı kurtuldu

Denizli’de trenin çarptığı otomobilin sürücüsü ölümden kıl payı yaralı olarak kurtuldu.

DENİZLİ- Edinilin bilgiye göre, kaza Denizli Tren Garı’na yakın bir hemzemin geçitte meydana geldi. Kapalı olan hemzemin geçitte duramayan beyaz renkli bir otomobil, bariyerleri kırarak demir yoluna girdi. Durma mesafesini aştığı için duramayan trenin çarptığı otomobilin gaz deposu demiryoluna fırladıktan sonra patladı. Araç sürücüsü can kaybının yaşanmadığı kazadan yaralı olarak kurtulurken olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Haber/Foto: Fatih Şimşekoğlu
Denizli’de trenin çarptığı otomobilin sürücüsü ölümden kıl payı yaralı olarak kurtuldu.

DENİZLİ- Edinilin bilgiye göre, kaza Denizli Tren Garı’na yakın bir hemzemin geçitte meydana geldi. Kapalı olan hemzemin geçitte duramayan beyaz renkli bir otomobil, bariyerleri kırarak demir yoluna girdi. Durma mesafesini aştığı için duramayan trenin çarptığı otomobilin gaz deposu demiryoluna fırladıktan sonra patladı.

Araç sürücüsü can kaybının yaşanmadığı kazadan yaralı olarak kurtulurken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber/Foto: Fatih Şimşekoğlu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.