Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Ölü bulundu

ASAYİŞ 15.09.2019 - 21:15, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3070+ kez okundu.
 

Ölü bulundu

Yaşlı kadın evinde ölü bulundu

AYDIN  - Aydın’ın Efeler İlçesi’nde yaşlı bir kadın evinde ölü bulundu. Olay Orta Mahalle 220 sokakta meydana geldi. Orta Mahalle 220 sokaktaki dört katlı bir apartmanın birinci katında ikamet eden 83 yaşındaki Naciye Güymen’i hareketsiz bir şekilde bulan yakınları, hemen 112 Acil Sağlık ekipleri ve polise haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaşlı kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Yaşlı kadının ölüm nedeninin yapılacak olan otopsiden sonra belli olacağı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Yaşlı kadın evinde ölü bulundu

AYDIN  - Aydın’ın Efeler İlçesi’nde yaşlı bir kadın evinde ölü bulundu.

Olay Orta Mahalle 220 sokakta meydana geldi. Orta Mahalle 220 sokaktaki dört katlı bir apartmanın birinci katında ikamet eden 83 yaşındaki Naciye Güymen’i hareketsiz bir şekilde bulan yakınları, hemen 112 Acil Sağlık ekipleri ve polise haber verdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaşlı kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Yaşlı kadının ölüm nedeninin yapılacak olan otopsiden sonra belli olacağı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.