Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Oltasına köpekbalığı takıldı

GÜNCEL 31.10.2016 - 08:03, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2666+ kez okundu.
 

Oltasına köpekbalığı takıldı

Kuşadası’nda amatör balıkçıların oltasına 2 metre boyunda köpek balığı takıldı

AYDIN- Kuşadası Körfezi’nde olta ile avlanan amatör balıkçıların oltasına köpekbalığı takıldı. Bir anda karşılarında köpekbalığını görünce ne yapacağını şaşıran amatör balıkçılar üzerlerindeki şaşkınlığı attıktan sonra köpekbalığını ağzına giren olta iğnelerini çıkarıp, tekrar denize bıraktı. Kuşadası’nda “Kidotto Fshing “ lakablı fenomen bir amatör balık avcısı Fırat Özatlar, Burak Duvarseren isimli bir arkadaşı ile birlikte tekne ile denize açıldı. Kuşadası Dilek Yarımdası Milli Parkı açıklarında avlanırken, oltalarına yaklaşık 2 metre boyunda ve 60 kilo ağırlığında köpek balığa takıldı. Balık avlarını videoya kaydeden iki arkadaş, önce büyük bir şaşkınlık yaşadı. Üzerlerindeki şaşkınlığı attıktan sonra çevrede avlanan diğer amatör balıkçılardan yardım isteyen Fırat Özatlar ve Burak Duyarseven, köpek balığını tekrar denize bırakmaya karar verdi. Uzun uğraşların ardından oltanın ucundan köpek balığının ağzına takılan iğneleri çıkaran amatör balıçkılar, köpek balığını da denize bıraktı. Uzun yıllardır olta ile Kuşadası Körfezi açıklarında amatör olarak balık avladığını kaydeden Fırat Özatlar, “Daha önce başıma böyle bir şey gelmedi. Oltamıza köpek balığa vurunca ne yapacağımızı şaşırdık. Daha sonra tekrar denize bırakmaya karar verdik. Ağzına takılan olta iğnelerini çıkarıp, serbest bıraktık” dedi.
Kuşadası’nda amatör balıkçıların oltasına 2 metre boyunda köpek balığı takıldı

AYDIN- Kuşadası Körfezi’nde olta ile avlanan amatör balıkçıların oltasına köpekbalığı takıldı. Bir anda karşılarında köpekbalığını görünce ne yapacağını şaşıran amatör balıkçılar üzerlerindeki şaşkınlığı attıktan sonra köpekbalığını ağzına giren olta iğnelerini çıkarıp, tekrar denize bıraktı.

Kuşadası’nda “Kidotto Fshing “ lakablı fenomen bir amatör balık avcısı Fırat Özatlar, Burak Duvarseren isimli bir arkadaşı ile birlikte tekne ile denize açıldı. Kuşadası Dilek Yarımdası Milli Parkı açıklarında avlanırken, oltalarına yaklaşık 2 metre boyunda ve 60 kilo ağırlığında köpek balığa takıldı. Balık avlarını videoya kaydeden iki arkadaş, önce büyük bir şaşkınlık yaşadı. Üzerlerindeki şaşkınlığı attıktan sonra çevrede avlanan diğer amatör balıkçılardan yardım isteyen Fırat Özatlar ve Burak Duyarseven, köpek balığını tekrar denize bırakmaya karar verdi. Uzun uğraşların ardından oltanın ucundan köpek balığının ağzına takılan iğneleri çıkaran amatör balıçkılar, köpek balığını da denize bıraktı.

Uzun yıllardır olta ile Kuşadası Körfezi açıklarında amatör olarak balık avladığını kaydeden Fırat Özatlar, “Daha önce başıma böyle bir şey gelmedi. Oltamıza köpek balığa vurunca ne yapacağımızı şaşırdık. Daha sonra tekrar denize bırakmaya karar verdik. Ağzına takılan olta iğnelerini çıkarıp, serbest bıraktık” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.