Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Okullar eserlerini sergiledi

EĞİTİM 03.05.2019 - 10:23, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3503+ kez okundu.
 

Okullar eserlerini sergiledi

Aydın'ın Didim İlçesi’nde, Milli Eğitim Müdürlüğü organizasyonunda ilçedeki tüm okullarda yıl boyunca yapılan eserleri sergiledi.

AYDIN - Didim Kent Meydanı’nda yapılan serginin açılışına Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Didim İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir, kurum müdürleri, oda başkanları, siyasi parti ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Açılış öncesinde halk oyunları ekipleri gösterilerini sergiledi. Açılış öncesinde konuşan Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, öğrencilerin bu tür eserler sergilemesinin önemli olduğunu belirterek, belediye olarak her zaman eğitim camiasının yanında oldukları mesajını verdi. Didim Kaymakamı Mehmet Türköz ise, okullarda öğrencilerin artık yenilikçi özelliklerinin ortaya çıkarıldığını belirterek, “Eskiden derlerdi başımız icat çıkarmayın ama şimdi çıkarın ne varsa aklınızda ortaya koyun. Bugün bu eserlerin sergilenmesi de gelecek açısından önemli ve gerekli, biz bu noktada her zaman öğrencilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi. Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesilerek öğrenciler yaptıkları eserler yerinden görüldü ve bilgiler alındı.
Aydın'ın Didim İlçesi’nde, Milli Eğitim Müdürlüğü organizasyonunda ilçedeki tüm okullarda yıl boyunca yapılan eserleri sergiledi.

AYDIN - Didim Kent Meydanı’nda yapılan serginin açılışına Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Didim İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir, kurum müdürleri, oda başkanları, siyasi parti ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Açılış öncesinde halk oyunları ekipleri gösterilerini sergiledi.

Açılış öncesinde konuşan Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, öğrencilerin bu tür eserler sergilemesinin önemli olduğunu belirterek, belediye olarak her zaman eğitim camiasının yanında oldukları mesajını verdi.

Didim Kaymakamı Mehmet Türköz ise, okullarda öğrencilerin artık yenilikçi özelliklerinin ortaya çıkarıldığını belirterek, “Eskiden derlerdi başımız icat çıkarmayın ama şimdi çıkarın ne varsa aklınızda ortaya koyun. Bugün bu eserlerin sergilenmesi de gelecek açısından önemli ve gerekli, biz bu noktada her zaman öğrencilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesilerek öğrenciler yaptıkları eserler yerinden görüldü ve bilgiler alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.