Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Okul yararına keşkekli kermes

GÜNCEL 06.12.2017 - 10:51, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1827+ kez okundu.
 

Okul yararına keşkekli kermes

Aydın’ın Efeler ilçesinde Hacı Hüseyin Arslan Özel Eğitim Okul Aile Birliği, okul yararına keşkekli kermes düzenlendi.

AYDIN– Aydın Sevdi Yolunda düzenlenen keşkekli kermeste bir açıklama yapan Okul Müdür Yardımcısı Gökhan Çağatay, okulun engellilere yönelik özel bir eğitim kurumu olduğunu belirterek, kermesin üyeler tarafından hazırlandığını, satıştan elde edilecek gelirin okul yararına kullanacaklarını söyledi. Çağatay, “Okul Aile Birliği üyelerimizin katkıları ile hazırlanan kermeste, keşkek, sarma, kek, tarhana, zeytin, zeytinyağı ve incir yer alıyor. Özellikle hazırladığımız bir kazan keşkek vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Kermesten elde edilecek gelirlerin, okulun ihtiyaçları olan galoş ve el sanatların yapımında kullanılan ham maddelerin alımı için kullanılacak” diye konuştu.
Aydın’ın Efeler ilçesinde Hacı Hüseyin Arslan Özel Eğitim Okul Aile Birliği, okul yararına keşkekli kermes düzenlendi.

AYDIN– Aydın Sevdi Yolunda düzenlenen keşkekli kermeste bir açıklama yapan Okul Müdür Yardımcısı Gökhan Çağatay, okulun engellilere yönelik özel bir eğitim kurumu olduğunu belirterek, kermesin üyeler tarafından hazırlandığını, satıştan elde edilecek gelirin okul yararına kullanacaklarını söyledi.

Çağatay, “Okul Aile Birliği üyelerimizin katkıları ile hazırlanan kermeste, keşkek, sarma, kek, tarhana, zeytin, zeytinyağı ve incir yer alıyor. Özellikle hazırladığımız bir kazan keşkek vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Kermesten elde edilecek gelirlerin, okulun ihtiyaçları olan galoş ve el sanatların yapımında kullanılan ham maddelerin alımı için kullanılacak” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.