Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Okul servisi sürücülerine eğitim veriliyor

EĞİTİM 12.08.2015 - 18:20, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2684+ kez okundu.
 

Okul servisi sürücülerine eğitim veriliyor

Aydın’ın Nazilli ilçesinde öğrenci taşımacılığı yapan servis sürecilerine eğitim veriliyor.

Nazilli Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü ile Nazilli Şoförler, Otomobilciler, Otobüsçüler, Minibüsçüler Nakliyeciler ve Umum Servis Araçları Esnaf Odası işbirliğiyle yapılan okul servis sürücülerine yönelik eğitimler, 1 Temmuz 2015 tarihinde başlamıştı. Verilen eğitimlere Nazilli’de öğrenci taşımacılığı yapan şoförler tarafından yoğun katılım gerçekleştirildi Eğitimlerin süresi toplam 72 saat olarak belirlenirken, eğitimler Nazilli Halk Eğitim Merkez Müdür Yardımcıları Özcan Apaydın, Özgür Selbes ile trafik öğretmeni Mehmet Çağatay, ilk yardım öğretmeni Kamil Mutlu tarafından veriliyor. Her kursiyere verilen eğitim içeriğinde; mesleki etik kuralları, toplum hayatında iletişim, iş hayatında iletişim, okul taşıt sürücüleri yönetmeliği, sürüş psikolojisi, değişen trafik kuralları ile ilk yardım konusunda kaza anında ilk müdahale, emniyet kemerinin faydaları hakkında bilgiler aktarılıyor. “BAŞARILI KURSİYERLER, SERTİFİKA ALMAYA HAK KAZANACAK” Eğitimler hakkında bilgi veren Nazilli Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ramazan Gülmez; “ASO Müdürlüğü merkez binasında başlamış olan 40’ar kişilik  2 grubun eğitimi tamamlandı. Ayrıca 4 Ağustos 2015 tarihinde başlayan 3. Grubun eğitimleri 14 Ağustos tarihinde tamamlanacak. Kurs sonunda sınavlarda başarılı olan kursiyerler ise sertifika almaya hak kazanmış olacaklar. Tamamlanacak kursun ardından eğitimlerimiz 40’ar kişilik gruplar halinde Eylül ayına kadar devam edecek” dedi.
Aydın’ın Nazilli ilçesinde öğrenci taşımacılığı yapan servis sürecilerine eğitim veriliyor.

Nazilli Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü ile Nazilli Şoförler, Otomobilciler, Otobüsçüler, Minibüsçüler Nakliyeciler ve Umum Servis Araçları Esnaf Odası işbirliğiyle yapılan okul servis sürücülerine yönelik eğitimler, 1 Temmuz 2015 tarihinde başlamıştı. Verilen eğitimlere Nazilli’de öğrenci taşımacılığı yapan şoförler tarafından yoğun katılım gerçekleştirildi

Eğitimlerin süresi toplam 72 saat olarak belirlenirken, eğitimler Nazilli Halk Eğitim Merkez Müdür Yardımcıları Özcan Apaydın, Özgür Selbes ile trafik öğretmeni Mehmet Çağatay, ilk yardım öğretmeni Kamil Mutlu tarafından veriliyor. Her kursiyere verilen eğitim içeriğinde; mesleki etik kuralları, toplum hayatında iletişim, iş hayatında iletişim, okul taşıt sürücüleri yönetmeliği, sürüş psikolojisi, değişen trafik kuralları ile ilk yardım konusunda kaza anında ilk müdahale, emniyet kemerinin faydaları hakkında bilgiler aktarılıyor.

“BAŞARILI KURSİYERLER, SERTİFİKA ALMAYA HAK KAZANACAK”

Eğitimler hakkında bilgi veren Nazilli Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ramazan Gülmez; “ASO Müdürlüğü merkez binasında başlamış olan 40’ar kişilik  2 grubun eğitimi tamamlandı. Ayrıca 4 Ağustos 2015 tarihinde başlayan 3. Grubun eğitimleri 14 Ağustos tarihinde tamamlanacak. Kurs sonunda sınavlarda başarılı olan kursiyerler ise sertifika almaya hak kazanmış olacaklar. Tamamlanacak kursun ardından eğitimlerimiz 40’ar kişilik gruplar halinde Eylül ayına kadar devam edecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.