Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Okul güvenliği koordinasyon toplantısı yapıldı

ASAYİŞ 12.09.2017 - 11:45, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3671+ kez okundu.
 

Okul güvenliği koordinasyon toplantısı yapıldı

Aydın’da okul güvenliği koordinasyon toplantısı Aydın Kültür Merkezi Hidayet Sayın Konferans Salonu’nda geniş bir katılım ile gerçekleştirildi.

AYDIN- Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger başkanlığında gerçekleştirilen okul güvenliği koordinasyon toplantısında, öğrencilerin güvenli bir şekilde eğitim-öğretim hayatına devam edebilmesi için yapılması gerekenler kararlaştırıldı. Toplantıda, okullarda güvenliğin azami ölçüye çıkarılması, okul güvenlik kameralarının tamamlanarak Kent Güvenlik Yönetim Sistemine entegrasyonu, uyuşturucu ve uyarıcı maddelerle mücadele, çocukların güvenli bir şekilde servislerle taşınması, öğrencilerin gün ışığından daha fazla istifade etmeleri konularının üzerinde duruldu. Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Aydın’da eğitim öğretim seviyesinin Türkiye geneli üzerinde olduğunu, çocukların yeni eğitim öğretim yılında toplumun her kesiminden tüm paydaşların katılımlarıyla güvenlik önlemlerinin üst düzeyde alınacağı bir yıl geçirmeleri için her türlü tedbirin alınacağını belirtti.
Aydın’da okul güvenliği koordinasyon toplantısı Aydın Kültür Merkezi Hidayet Sayın Konferans Salonu’nda geniş bir katılım ile gerçekleştirildi.

AYDIN- Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger başkanlığında gerçekleştirilen okul güvenliği koordinasyon toplantısında, öğrencilerin güvenli bir şekilde eğitim-öğretim hayatına devam edebilmesi için yapılması gerekenler kararlaştırıldı.

Toplantıda, okullarda güvenliğin azami ölçüye çıkarılması, okul güvenlik kameralarının tamamlanarak Kent Güvenlik Yönetim Sistemine entegrasyonu, uyuşturucu ve uyarıcı maddelerle mücadele, çocukların güvenli bir şekilde servislerle taşınması, öğrencilerin gün ışığından daha fazla istifade etmeleri konularının üzerinde duruldu.

Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Aydın’da eğitim öğretim seviyesinin Türkiye geneli üzerinde olduğunu, çocukların yeni eğitim öğretim yılında toplumun her kesiminden tüm paydaşların katılımlarıyla güvenlik önlemlerinin üst düzeyde alınacağı bir yıl geçirmeleri için her türlü tedbirin alınacağını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.