Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Okul çevrelerinde sıkı denetim

ASAYİŞ 01.12.2017 - 16:36, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2732+ kez okundu.
 

Okul çevrelerinde sıkı denetim

Aydın Emniyet Müdürlüğü ekipleri, eğitim kurumları çevresinde asayiş uygulaması yaptı. Uygulama kapsamında Aydın Efeler ilçe merkezinde bulunan umuma açık yerler denetlendi.

AYDIN- Aydın’da huzurun sağlanması ve özellikle çocukların korunmasına yönelik denetim uygulamaları kapsamında polis okullar bölgesindeki mekanları sık sık denetlemeye başladı. Aydın Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Efeler İlçe merkezindeki okul ve çevrelerinde yer alan internet kafe, kahvehane, büfe gibi umuma açık yerlerde denetim yapıldı. Uygulama kapsamında, polis ekipleri umuma açık yerlerde bulunan vatandaşlara kimlik sorgusu yaparken, çalışanların da kişilerin de kimliklerini kontrol eden ekipler mekanların iş açma ve çalıştırma ruhsatlarını da inceledi. Yıl boyunca; Vatandaşların ve öğrencilerin huzur ve güven ortamının devamının sağlanması, çocukların olumsuz olarak etkilenebileceği her türlü zararlı unsurlardan uzak tutulması, güvenli bir eğitim öğretim hayatı sürdürmelerinin sağlanması amacıyla huzur uygulamalarının devam edeceği belirtildi. Vatandaşlar uygulamanın memnuniyet verici olduğunu belirterek, özellikle okullar bölgesindeki uygulamaların bir çok olumsuzluğu ortadan kaldırdığını belirttiler.
Aydın Emniyet Müdürlüğü ekipleri, eğitim kurumları çevresinde asayiş uygulaması yaptı. Uygulama kapsamında Aydın Efeler ilçe merkezinde bulunan umuma açık yerler denetlendi.

AYDIN- Aydın’da huzurun sağlanması ve özellikle çocukların korunmasına yönelik denetim uygulamaları kapsamında polis okullar bölgesindeki mekanları sık sık denetlemeye başladı. Aydın Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Efeler İlçe merkezindeki okul ve çevrelerinde yer alan internet kafe, kahvehane, büfe gibi umuma açık yerlerde denetim yapıldı.

Uygulama kapsamında, polis ekipleri umuma açık yerlerde bulunan vatandaşlara kimlik sorgusu yaparken, çalışanların da kişilerin de kimliklerini kontrol eden ekipler mekanların iş açma ve çalıştırma ruhsatlarını da inceledi.

Yıl boyunca; Vatandaşların ve öğrencilerin huzur ve güven ortamının devamının sağlanması, çocukların olumsuz olarak etkilenebileceği her türlü zararlı unsurlardan uzak tutulması, güvenli bir eğitim öğretim hayatı sürdürmelerinin sağlanması amacıyla huzur uygulamalarının devam edeceği belirtildi.

Vatandaşlar uygulamanın memnuniyet verici olduğunu belirterek, özellikle okullar bölgesindeki uygulamaların bir çok olumsuzluğu ortadan kaldırdığını belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.