Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

OKT Trailer’den gazetemize ziyaret

GÜNCEL 12.09.2017 - 13:07, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4956+ kez okundu.
 

OKT Trailer’den gazetemize ziyaret

Türkiye’nin araç üstü ekipman ve treyler üretiminde önde gelen markalarından OKT Trailer’ in Genel Sekreteri Serinay Özlü gazetemize ziyaret etti.

AYDIN- Yeni Ufuk Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sadettin Çetin ve Haber Müdürü Gezgin Değirmenci’nin de katıldığı toplantıda, OKT Trailer’ın Genel Sekreteri Serinay Özlü OKT Trailer hakkında bilgilendirdi. OKT LOKALDEN ALDIĞI GÜÇLE GLOBALE ODAKLANDI Genel Sekreter Serinay Özlü, şunları söyledi: “1981’de temelleri atılan ve Aydın’da daha çok Ok Kardeşler adıyla tanınan OKT Trailer, kurulduğu günden bugüne gerek araçüstü ekipman sektöründe gerekse Aydın ilinde gösterdiği faaliyetler ile adından sıkça söz ettirdi. Sürekli AR-GE ve inovasyon faaliyetlerini kendine görev edinmiş olan OKT, değişen ve gelişen dünyamızın yükselen yıldızı olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. ‘Yeniliğin içinde bilinenin dışında’ sloganını sahiplenen firma, başladığı her yeni günde ilk günkü heyecanı duyuyor ve değişim gibi, cesaret gerektiren bir olguyu göğüsleyerek benzerlerinden sıyrılmayı başarıyor. OKT Trailer'ın, tanker ve silobas üretimi yönüyle düşünüldüğünde Türkiye'de ilk üç firma arasında olduğunu belirtti. DÜNYADA ADINDAN SÖZ ETTİREN NADİR TÜRK MARKALARINDAN BİRİ OLMUŞTUR OKT Trailer, inovatif yaklaşımlarıyla Avrupa standartlarında geliştirdiği birçok ürünü ile ürün gamını her geçen gün daha da artırıyor. Karayolunda tehlikeli madde taşımacılığında kullanılan ADR’li tankerlerin gerek üretimi, gerekse araç muayeneleri konusundaki başarısı da kanıtlanmıştır. Artan ihtiyaçlar doğrultusunda, fabrika alanlarını büyüten ve yeni yatırımlar gerçekleştiren OKT Trailer, bugün yaklaşık 20.000 m²’lik kapalı üretim alanı ve 250 kişilik personeliyle, sektörün önde gelen üreticileri arasında yerini almıştır. OKT Trailer, 1981 yılından bu yana, benimsediği misyonu toplam kalite felsefesiyle bütünleştirerek, Petrol ve kimyasal türevleri, inşaat sektörü, beton, agrega ve gıda taşımacılığı gibi alanlarda ürettiği karayolu taşıma çözümleriyle, marka sözünün arkasında durmayı başarırken, sertifikasyon ve kurumsallaşma süreçlerini kalite ve güven çerçevesinde şekillendirerek dünyada adından söz ettiren nadir Türk markalarından biri olmuştur.” Genel Sekreter Serinay Özlü, Aydın sanayisi ve Aydın eğitiminde, firma olarak yapılan projeler hakkında da bilgilendirdi. Yeni Ufuk Gazetesi yazı ailesi olarak Sayın Özlü’ nün gazetemize yapmış olduğu bu nazik ziyaretinden dolayı başta kurumu OKT Trailer ve şahsına teşekkür ederiz.
Türkiye’nin araç üstü ekipman ve treyler üretiminde önde gelen markalarından OKT Trailer’ in Genel Sekreteri Serinay Özlü gazetemize ziyaret etti.

AYDIN- Yeni Ufuk Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sadettin Çetin ve Haber Müdürü Gezgin Değirmenci’nin de katıldığı toplantıda, OKT Trailer’ın Genel Sekreteri Serinay Özlü OKT Trailer hakkında bilgilendirdi.

OKT LOKALDEN ALDIĞI GÜÇLE GLOBALE ODAKLANDI

Genel Sekreter Serinay Özlü, şunları söyledi:

“1981’de temelleri atılan ve Aydın’da daha çok Ok Kardeşler adıyla tanınan OKT Trailer, kurulduğu günden bugüne gerek araçüstü ekipman sektöründe gerekse Aydın ilinde gösterdiği faaliyetler ile adından sıkça söz ettirdi. Sürekli AR-GE ve inovasyon faaliyetlerini kendine görev edinmiş olan OKT, değişen ve gelişen dünyamızın yükselen yıldızı olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. ‘Yeniliğin içinde bilinenin dışında’ sloganını sahiplenen firma, başladığı her yeni günde ilk günkü heyecanı duyuyor ve değişim gibi, cesaret gerektiren bir olguyu göğüsleyerek benzerlerinden sıyrılmayı başarıyor. OKT Trailer'ın, tanker ve silobas üretimi yönüyle düşünüldüğünde Türkiye'de ilk üç firma arasında olduğunu belirtti.

DÜNYADA ADINDAN SÖZ ETTİREN NADİR TÜRK MARKALARINDAN BİRİ OLMUŞTUR

OKT Trailer, inovatif yaklaşımlarıyla Avrupa standartlarında geliştirdiği birçok ürünü ile ürün gamını her geçen gün daha da artırıyor. Karayolunda tehlikeli madde taşımacılığında kullanılan ADR’li tankerlerin gerek üretimi, gerekse araç muayeneleri konusundaki başarısı da kanıtlanmıştır.

Artan ihtiyaçlar doğrultusunda, fabrika alanlarını büyüten ve yeni yatırımlar gerçekleştiren OKT Trailer, bugün yaklaşık 20.000 m²’lik kapalı üretim alanı ve 250 kişilik personeliyle, sektörün önde gelen üreticileri arasında yerini almıştır.

OKT Trailer, 1981 yılından bu yana, benimsediği misyonu toplam kalite felsefesiyle bütünleştirerek, Petrol ve kimyasal türevleri, inşaat sektörü, beton, agrega ve gıda taşımacılığı gibi alanlarda ürettiği karayolu taşıma çözümleriyle, marka sözünün arkasında durmayı başarırken, sertifikasyon ve kurumsallaşma süreçlerini kalite ve güven çerçevesinde şekillendirerek dünyada adından söz ettiren nadir Türk markalarından biri olmuştur.”

Genel Sekreter Serinay Özlü, Aydın sanayisi ve Aydın eğitiminde, firma olarak yapılan projeler hakkında da bilgilendirdi. Yeni Ufuk Gazetesi yazı ailesi olarak Sayın Özlü’ nün gazetemize yapmış olduğu bu nazik ziyaretinden dolayı başta kurumu OKT Trailer ve şahsına teşekkür ederiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.