Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

OKT Trailer’den 5 yıldızlı kutlama

DÜNYA 02.05.2016 - 12:31, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3219+ kez okundu.
 

OKT Trailer’den 5 yıldızlı kutlama

Aydın Sanayisinin lider kuruluşlarından, Araç üstü ekipman ve treyler sektörünün öncü markalarından OKT Trailer 1 Mayıs’ı Kuşadası’nda 5 yıldızlı bir otelde kutladı. 5 yıldızlı otelde ağırlanan işçiler kendileri için düzenlenen gecede doyasıya eğlendi.

OKT Trailer 1 Mayıs İşçi Bayramını Kuşadası’nda 5 yıldızlı bir otelde kutladı. Geceye OKT Trailer Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş, OKT Trailer Genel Müdürü Hakan Maraş, OKT Trailer Yönetim Kurulu Üyeleri üst düzey yöneticiler, ve çalışanlar katılım gösterdi. Gecede konuşma yapan OKT Trailer Genel Müdürü Hakan Maraş,”Biz çalışanlarımızla büyük bir aileyiz. Geleneksel hale getirdiğimiz bu programla her yıl yönetim kurulu ve çalışanlarımızla bir arada gelerek birlik beraberliğimizi her daim vurgulamaktayız. Bağlarımız hep böyle kalma dileğiyle herkese iyi eğlenceler” dedi. FİRMAMIZ BİRÇOK İLKE İMZA ATMIŞTIR OKT Trailer Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş ise" OKT Trailer 1983 yılında ticari hayatına başladığından bu güne kadar Aydın’da ve Türkiye’nin sanayi gelişimine inanmış ve sektörde birçok ilke imza atmıştır. Yeniliğin ve kalitenin izinde ilerleyen firmamız, bugün çalışanlarıyla, sektöre yön veren, AR-GE çalışmaları ile müşterilerini yeni ürünlerle tanıştıran ve ürünlerini dünya standartlarında üretip birçok ülkeye ihraç eden bir konuma ulaşmıştır. Bu başarıda emeği geçen çalışanların 1 Mayıs’ını kutluyorum” şeklinde konuştu. OKT EN İYİLERİNİ ÖDÜLLENDİRDİ ‘OKT’nin Yıldızları Ödülleri’nin verildiği törende ödül almaya hak kazanan personel, plaket, altın, flama ve baklavayla ödüllendirildi. Mavi Yaka En İyi Çıkış Ödülü'nü Emrah Fidan, Murat Dede, Beyaz Yaka En İyi Çıkış Ödülü'nü Anıl Keser, Gürkan Orkun, Viktoria Melnik, Mavi Yaka En İyi İSG ve İş Etiği Ödülü'nü Mustafa Karataş, Beyaz Yaka En İyi İSG ve İş Etiği Ödülü'nü Saadet Elbir, Mavi Yaka En İyi Performans Ödülü'nü Ufuk Çetinol, Beyaz Yaka En İyi Performans Ödülü'nü Gürkan Orkun, Mavi Yaka En İyi Takım Ödülü'nü Tanker Mamul İmalat, Beyaz Yaka En İyi Takım Ödülü'nü Satın Alma, OKT Gönüllülük Ödülü'nü Büşra Bulut, Onur Ödülü'nü Aydın Dereli, Mavi Yaka En iyi Çalışan Ödülü'nü Kemal Rızaoğlu, Tayfun Özcan, Hıfzı Savran, Beyaz Yaka En İyi Çalışan Ödülü'nü Yeliz Bal, Saadet Elbir ve Nebi Yalçın aldı. Aydın’lı Şowmen ve Sunucu Efkan Efekan’ın sunuculuğunu yaptığı gecede, Ankara’nın ünlü gece kulüplerinden “MEŞREF’te sahne alan Arif User ve ekibi geceye ayrı bir renk kattı. 
Aydın Sanayisinin lider kuruluşlarından, Araç üstü ekipman ve treyler sektörünün öncü markalarından OKT Trailer 1 Mayıs’ı Kuşadası’nda 5 yıldızlı bir otelde kutladı. 5 yıldızlı otelde ağırlanan işçiler kendileri için düzenlenen gecede doyasıya eğlendi.

OKT Trailer 1 Mayıs İşçi Bayramını Kuşadası’nda 5 yıldızlı bir otelde kutladı. Geceye OKT Trailer Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş, OKT Trailer Genel Müdürü Hakan Maraş, OKT Trailer Yönetim Kurulu Üyeleri üst düzey yöneticiler, ve çalışanlar katılım gösterdi. Gecede konuşma yapan OKT Trailer Genel Müdürü Hakan Maraş,”Biz çalışanlarımızla büyük bir aileyiz. Geleneksel hale getirdiğimiz bu programla her yıl yönetim kurulu ve çalışanlarımızla bir arada gelerek birlik beraberliğimizi her daim vurgulamaktayız. Bağlarımız hep böyle kalma dileğiyle herkese iyi eğlenceler” dedi.

FİRMAMIZ BİRÇOK İLKE İMZA ATMIŞTIR

OKT Trailer Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş ise" OKT Trailer 1983 yılında ticari hayatına başladığından bu güne kadar Aydın’da ve Türkiye’nin sanayi gelişimine inanmış ve sektörde birçok ilke imza atmıştır. Yeniliğin ve kalitenin izinde ilerleyen firmamız, bugün çalışanlarıyla, sektöre yön veren, AR-GE çalışmaları ile müşterilerini yeni ürünlerle tanıştıran ve ürünlerini dünya standartlarında üretip birçok ülkeye ihraç eden bir konuma ulaşmıştır. Bu başarıda emeği geçen çalışanların 1 Mayıs’ını kutluyorum” şeklinde konuştu.

OKT EN İYİLERİNİ ÖDÜLLENDİRDİ

‘OKT’nin Yıldızları Ödülleri’nin verildiği törende ödül almaya hak kazanan personel, plaket, altın, flama ve baklavayla ödüllendirildi.

Mavi Yaka En İyi Çıkış Ödülü'nü Emrah Fidan, Murat Dede, Beyaz Yaka En İyi Çıkış Ödülü'nü Anıl Keser, Gürkan Orkun, Viktoria Melnik, Mavi Yaka En İyi İSG ve İş Etiği Ödülü'nü Mustafa Karataş, Beyaz Yaka En İyi İSG ve İş Etiği Ödülü'nü Saadet Elbir, Mavi Yaka En İyi Performans Ödülü'nü Ufuk Çetinol, Beyaz Yaka En İyi Performans Ödülü'nü Gürkan Orkun, Mavi Yaka En İyi Takım Ödülü'nü Tanker Mamul İmalat, Beyaz Yaka En İyi Takım Ödülü'nü Satın Alma, OKT Gönüllülük Ödülü'nü Büşra Bulut, Onur Ödülü'nü Aydın Dereli, Mavi Yaka En iyi Çalışan Ödülü'nü Kemal Rızaoğlu, Tayfun Özcan, Hıfzı Savran, Beyaz Yaka En İyi Çalışan Ödülü'nü Yeliz Bal, Saadet Elbir ve Nebi Yalçın aldı.

Aydın’lı Şowmen ve Sunucu Efkan Efekan’ın sunuculuğunu yaptığı gecede, Ankara’nın ünlü gece kulüplerinden “MEŞREF’te sahne alan Arif User ve ekibi geceye ayrı bir renk kattı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.