Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

OKT Trailer’dan geleneksel iftar yemeği

GENEL 08.06.2018 - 12:19, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3582+ kez okundu.
 

OKT Trailer’dan geleneksel iftar yemeği

Aydın’ın önemli firmalarından OKT Trailer, her sene Ramazan ayında verdiği geleneksel iftar yemeğini bu sene de gerçekleştirdi.

AYDIN- OKT Trailer tarafından verilen 500 kişilik iftar yemeğine Aydın Sosyal Hizmetler Kurumu’ndan, huzurevlerinden gelen misafirler ve OKT Trailer firması çalışanları katıldı. OKT Trailer Geleneksel İftar yemeği ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten firma Genel Sekreteri Serinay Özlü, “OKT Trailer Geleneksel İftar Yemeği organizasyonumuzu ailelerimiz ve sevdiklerimiz ile bir araya gelerek, birlik beraberlik içinde, sevgi, hoşgörü, huzur ve bereket sözcüklerini gerçek anlamlarıyla yaşatarak gerçekleştirdik. Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz iftar yemeğinde bu yıl huzurevi sakinlerini, sosyal politikalarda kalan çocuklarımızı, çalışanlarımız ile yakınlarını, tedarikçilerimizi ve basın mensuplarımızı konuk ettik. Bu tür organizasyonlarla birlik ve beraberliğimizi pekiştiriyoruz. Bu mübarek günde aynı sofra etrafında bir araya gelmekten daha güzel bir şey yok. Programımıza katılım gösteren herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. İftar yemeğine OKT Trailer ve ASTİM Yönetim Kurulu Başkanı, Aydın Sanayi Odası Başkanı Gökhan Maraş da katıldı.
Aydın’ın önemli firmalarından OKT Trailer, her sene Ramazan ayında verdiği geleneksel iftar yemeğini bu sene de gerçekleştirdi.

AYDIN- OKT Trailer tarafından verilen 500 kişilik iftar yemeğine Aydın Sosyal Hizmetler Kurumu’ndan, huzurevlerinden gelen misafirler ve OKT Trailer firması çalışanları katıldı.

OKT Trailer Geleneksel İftar yemeği ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten firma Genel Sekreteri Serinay Özlü, “OKT Trailer Geleneksel İftar Yemeği organizasyonumuzu ailelerimiz ve sevdiklerimiz ile bir araya gelerek, birlik beraberlik içinde, sevgi, hoşgörü, huzur ve bereket sözcüklerini gerçek anlamlarıyla yaşatarak gerçekleştirdik. Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz iftar yemeğinde bu yıl huzurevi sakinlerini, sosyal politikalarda kalan çocuklarımızı, çalışanlarımız ile yakınlarını, tedarikçilerimizi ve basın mensuplarımızı konuk ettik. Bu tür organizasyonlarla birlik ve beraberliğimizi pekiştiriyoruz. Bu mübarek günde aynı sofra etrafında bir araya gelmekten daha güzel bir şey yok. Programımıza katılım gösteren herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

İftar yemeğine OKT Trailer ve ASTİM Yönetim Kurulu Başkanı, Aydın Sanayi Odası Başkanı Gökhan Maraş da katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.