Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

OKT Trailer'dan ağaç dikme etkinliği

GÜNCEL 29.01.2019 - 15:37, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3940+ kez okundu.
 

OKT Trailer'dan ağaç dikme etkinliği

OKT Trailer, sosyal sorumluluk proje çerçevesinde Problem Savaşçıları ekibi ağaç dikme etkinliği düzenledi.

AYDIN- Yapılan açıklamada, “Problem Savaşçıları Ekibi, yarının doğasını çocuklarımız ve torunlarımız için bugünden yeniden yarattı. Etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan çalışan temsilcisi Ulaş Yılmaz cuma günü Tepeköy’de 30 çalışanımız ile birlikte ağaç dikme etkinliği düzenledi” denildi. "YARININ DOĞASI BUGÜNDEN YARATILIR" OKT Trailer çalışanları, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk' ün, “Yeşil görmeyen gözler, renk zevkinden yoksundur. Burasını öyle bir ağaçlandırın ki, kör bir insan dahi yeşillikler arasında olduğunu anlasın” şeklindeki sözü ile çalışmasını tamamladı.
OKT Trailer, sosyal sorumluluk proje çerçevesinde Problem Savaşçıları ekibi ağaç dikme etkinliği düzenledi.

AYDIN- Yapılan açıklamada, “Problem Savaşçıları Ekibi, yarının doğasını çocuklarımız ve torunlarımız için bugünden yeniden yarattı. Etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan çalışan temsilcisi Ulaş Yılmaz cuma günü Tepeköy’de 30 çalışanımız ile birlikte ağaç dikme etkinliği düzenledi” denildi.

"YARININ DOĞASI BUGÜNDEN YARATILIR"

OKT Trailer çalışanları, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk' ün, “Yeşil görmeyen gözler, renk zevkinden yoksundur. Burasını öyle bir ağaçlandırın ki, kör bir insan dahi yeşillikler arasında olduğunu anlasın” şeklindeki sözü ile çalışmasını tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.