Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

OKT Trailer Çalışanları şiddete karşı el kaldırdı

EKONOMİ 05.12.2018 - 13:28, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1952+ kez okundu.
 

OKT Trailer Çalışanları şiddete karşı el kaldırdı

OKT, Kadına Şiddete Karşı “Dünya’yı Turuncuya Boyayalım” Kampanyası’na destek verdi

AYDIN- Üst yapı sektörünün öncü markası OKT Trailer, kadına uygulanan şiddete karşı bireyleri bilinçlendirmek ve farkındalık yaratmak amacıyla, Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri'nin öncülüğünde dünya genelinde her yıl 25 Kasım-10 Aralık'ta gerçekleştirilen ve 2018 temasının "Dünyayı Turuncuya Boyayalım“ olarak belirlendiği kampanyaya destek verdi. OKT, 'Kadınlara Yönelik Şiddeti Sona Erdirmek için UNITE (BİRLEŞİN)' kampanyası kapsamında, çalışanları bilinçlendirmek ve şiddet ile mücadele edebilmek için sürdürülebilir kaynak yaratmak adına mavi yaka ve beyaz yaka çalışanları ile eğitim salonunda bir araya geldi. Salona ağızlarını siyah kumaş ile kapatarak giren erkek personeller izledikleri kamu spotlarının ardından “Kadına Değil, Şiddete Karşı El Kaldır!” sloganı ile eğitim salonunda bulunan panoya turuncu boya ile el izlerini bırakarak şiddete karşı el kaldırdılar. Kadını korumaya ve şiddeti önlemek adına girişimde bulunmaya yönlendirmeyi amaçlayan OKT Trailer, sosyal sorumluluklara dikkat çekmek amacıyla bu tür etkinliklere sıkça yer veriyor. Ayrıca şirket içinde istihdam edilen kadın personel sayısının artışı için çalışmalarını sürdürüyor.
OKT, Kadına Şiddete Karşı “Dünya’yı Turuncuya Boyayalım” Kampanyası’na destek verdi

AYDIN- Üst yapı sektörünün öncü markası OKT Trailer, kadına uygulanan şiddete karşı bireyleri bilinçlendirmek ve farkındalık yaratmak amacıyla, Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri'nin öncülüğünde dünya genelinde her yıl 25 Kasım-10 Aralık'ta gerçekleştirilen ve 2018 temasının "Dünyayı Turuncuya Boyayalım“ olarak belirlendiği kampanyaya destek verdi.

OKT, 'Kadınlara Yönelik Şiddeti Sona Erdirmek için UNITE (BİRLEŞİN)' kampanyası kapsamında, çalışanları bilinçlendirmek ve şiddet ile mücadele edebilmek için sürdürülebilir kaynak yaratmak adına mavi yaka ve beyaz yaka çalışanları ile eğitim salonunda bir araya geldi. Salona ağızlarını siyah kumaş ile kapatarak giren erkek personeller izledikleri kamu spotlarının ardından “Kadına Değil, Şiddete Karşı El Kaldır!” sloganı ile eğitim salonunda bulunan panoya turuncu boya ile el izlerini bırakarak şiddete karşı el kaldırdılar.

Kadını korumaya ve şiddeti önlemek adına girişimde bulunmaya yönlendirmeyi amaçlayan OKT Trailer, sosyal sorumluluklara dikkat çekmek amacıyla bu tür etkinliklere sıkça yer veriyor. Ayrıca şirket içinde istihdam edilen kadın personel sayısının artışı için çalışmalarını sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.