Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Oklar İl birinciliği için fırlatıldı

SPOR 03.04.2015 - 12:56, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3500+ kez okundu.
 

Oklar İl birinciliği için fırlatıldı

Aydın’da düzenlenen İlkbahar Okları Okçuluk İl Birinciliği müsabakalarında dereceye giren sporcular ödüllendirildi.

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından koordine edilen ve Okçuluk İl Temsilciliği’nin 2015 yılı faaliyet programında yer alan İlkbahar Okları Okçuluk İl Birinciliği müsabakaları Adnan Menderes Stadyumunda gerçekleştirildi. Yarışma klasik (recurve) ve makaralı (compound) yay olmak üzere iki kategoride ve kadın-erkek sporcular arasında düzenlendi. Klasik yaylarda (recurve) 6 bayan, 9 erkek sporcu, makaralı (compound) 1 bayan, 2 erkek sporcu katıldı. Yarışma sıralama atışlarında, klasik (recurve) yaylarda sporcular 70 metre mesafeden 36 ok, makaralı (compound) yalarda sporcular 50 metreden 36 ok atışı yapmışlardır. Toplam puanlar belirlendikten sonra madalya sıralaması yapıldı. İlkbahar Okları Okçuluk İl Birinciliği yarışmalarında dereceye giren sporcular şöyle sıralandı: Klasik Yay Bayanlarda Bilgenur Yılmaz, Ebru Aydemir ve Seray Savaşçı. Klasik Yay Erkeklerde Aykan Özgür, Arslan Ünlü ve Berkenis Aydemir. Makaralı Yay Bayanlarda Arzu Uzuntaş. Makaralı Yay Erkeklerde Alper Mehmet Yazıcı ve Ali Uyaroğlu. Yapılan müsabakalarda dereceye giren sporculara Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından madalya takdim edildi.
Aydın’da düzenlenen İlkbahar Okları Okçuluk İl Birinciliği müsabakalarında dereceye giren sporcular ödüllendirildi.

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından koordine edilen ve Okçuluk İl Temsilciliği’nin 2015 yılı faaliyet programında yer alan İlkbahar Okları Okçuluk İl Birinciliği müsabakaları Adnan Menderes Stadyumunda gerçekleştirildi. Yarışma klasik (recurve) ve makaralı (compound) yay olmak üzere iki kategoride ve kadın-erkek sporcular arasında düzenlendi.

Klasik yaylarda (recurve) 6 bayan, 9 erkek sporcu, makaralı (compound) 1 bayan, 2 erkek sporcu katıldı. Yarışma sıralama atışlarında, klasik (recurve) yaylarda sporcular 70 metre mesafeden 36 ok, makaralı (compound) yalarda sporcular 50 metreden 36 ok atışı yapmışlardır. Toplam puanlar belirlendikten sonra madalya sıralaması yapıldı.

İlkbahar Okları Okçuluk İl Birinciliği yarışmalarında dereceye giren sporcular şöyle sıralandı: Klasik Yay Bayanlarda Bilgenur Yılmaz, Ebru Aydemir ve Seray Savaşçı. Klasik Yay Erkeklerde Aykan Özgür, Arslan Ünlü ve Berkenis Aydemir. Makaralı Yay Bayanlarda Arzu Uzuntaş. Makaralı Yay Erkeklerde Alper Mehmet Yazıcı ve Ali Uyaroğlu.

Yapılan müsabakalarda dereceye giren sporculara Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından madalya takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.