Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Oğuz, Çerçioğlu’nu teşekkür etti

GÜNCEL 14.04.2020 - 19:43, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3199+ kez okundu.
 

Oğuz, Çerçioğlu’nu teşekkür etti

Germencik Esnaf Odası Başkanı Ayhan Oğuz, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun yaptığı yardımlar nedeniyle kendisine teşekkür etti.

GERMENCİK - Başkan Oğuz yaptığı yazılı açıklamada şu sözlere yer verdi: “Ülkemizde yaşanan ekonomik zorluklara karşı, küçük esnaf olarak direnmeye çalışırken, son olarak koronovirüs nedeniyle daha da zor duruma düştük. İlçemizde yüzlerce esnaf arkadaşımız kepenk kapattı. Dükkanı açık olan arkadaşlarımızda günü kurtaramadan evine dönüyor. Sadece esnafımız değil, esnafın yanında çalışan kişilerde çok mağdur oldu. Günlük kazancıyla geçinen yüzlerce kişi yaklaşık 1 aydır para kazanamıyor. Bunun ne demek olduğunu, vatandaşın derdiyle dertlenenler bilir. Bu insanların temel ihtiyaçları var. Bunların karşılanması hususunda Başkanımız Özlem Çerçioğlu, bizleri unutmadı. Mağduriyetlerimizin giderilmesi için yardımlarda bulunuyor. Sosyal yardımların dışında açık olan dükkanlarımızın dezenfekte edilmesinde de bizlere çok yardımcı olundu. Sokaklarımız yıkanıyor, duraklarımız dezenfekte ediliyor. Germencik esnafı olarak, özverili ve yürekten yaptığı çalışmalarından dolayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na çok teşekkür ediyoruz.”
Germencik Esnaf Odası Başkanı Ayhan Oğuz, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun yaptığı yardımlar nedeniyle kendisine teşekkür etti.

GERMENCİK - Başkan Oğuz yaptığı yazılı açıklamada şu sözlere yer verdi:

“Ülkemizde yaşanan ekonomik zorluklara karşı, küçük esnaf olarak direnmeye çalışırken, son olarak koronovirüs nedeniyle daha da zor duruma düştük. İlçemizde yüzlerce esnaf arkadaşımız kepenk kapattı.

Dükkanı açık olan arkadaşlarımızda günü kurtaramadan evine dönüyor. Sadece esnafımız değil, esnafın yanında çalışan kişilerde çok mağdur oldu. Günlük kazancıyla geçinen yüzlerce kişi yaklaşık 1 aydır para kazanamıyor. Bunun ne demek olduğunu, vatandaşın derdiyle dertlenenler bilir. Bu insanların temel ihtiyaçları var. Bunların karşılanması hususunda Başkanımız Özlem Çerçioğlu, bizleri unutmadı. Mağduriyetlerimizin giderilmesi için yardımlarda bulunuyor.

Sosyal yardımların dışında açık olan dükkanlarımızın dezenfekte edilmesinde de bizlere çok yardımcı olundu. Sokaklarımız yıkanıyor, duraklarımız dezenfekte ediliyor. Germencik esnafı olarak, özverili ve yürekten yaptığı çalışmalarından dolayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na çok teşekkür ediyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.