Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Öğretmenler sertifikalarını kutladı

GENEL 28.09.2019 - 13:06, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3340+ kez okundu.
 

Öğretmenler sertifikalarını kutladı

Eğitimi başarı ile tamamlayan öğretmenler sertifikalarını pasta keserek kutladı.

AYDIN - Hazırladığı başarılı projelerle adını hem Türkiye’de, hem de Avrupa’da duyurmaya başlayan Köşk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, şimdi de öğretmenlere yönelik proje yazma kurusu düzenledi. Öğretmenlerin yoğun ilgi gösterdiği proje yazma kursları sonunda kursu başarı ile tamamlayan öğretmenler sertifikalarını pasta keserek kutladı. Köşk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, GEKA (Güney Ege Kalkınma Ajansı) Teknik Destek Programı çerçevesinde, Nisan-Mayıs/2019 döneminde yazdıkları ve birincilikle seçilen Erasmus+ Proje yazma eğitimlerini Köşk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirdi. Eylül ayı içerisinde uzman eğitimci Bahadır Baskonuş’un verdiği, toplam 30 saat süren ‘Yurtdışı Projeni Paylaş, Sınırlarını Aş’ isimli eğitime Köşk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullarda görev yapan öğretmenler büyük ilgi gösterdi. Eğitimin sonunda,  Köşk İlçe Milli Eğitim Müdürü Selim Karataş katılımcı öğretmenlere sertifikalarını takdim etti. Daha sonra projenin anısına pasta kesilerek eğitim bitirildi.
Eğitimi başarı ile tamamlayan öğretmenler sertifikalarını pasta keserek kutladı.

AYDIN - Hazırladığı başarılı projelerle adını hem Türkiye’de, hem de Avrupa’da duyurmaya başlayan Köşk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, şimdi de öğretmenlere yönelik proje yazma kurusu düzenledi. Öğretmenlerin yoğun ilgi gösterdiği proje yazma kursları sonunda kursu başarı ile tamamlayan öğretmenler sertifikalarını pasta keserek kutladı.

Köşk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, GEKA (Güney Ege Kalkınma Ajansı) Teknik Destek Programı çerçevesinde, Nisan-Mayıs/2019 döneminde yazdıkları ve birincilikle seçilen Erasmus+ Proje yazma eğitimlerini Köşk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirdi. Eylül ayı içerisinde uzman eğitimci Bahadır Baskonuş’un verdiği, toplam 30 saat süren ‘Yurtdışı Projeni Paylaş, Sınırlarını Aş’ isimli eğitime Köşk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullarda görev yapan öğretmenler büyük ilgi gösterdi.

Eğitimin sonunda,  Köşk İlçe Milli Eğitim Müdürü Selim Karataş katılımcı öğretmenlere sertifikalarını takdim etti. Daha sonra projenin anısına pasta kesilerek eğitim bitirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.