Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Öğretmenler fidanları bekliyor

EĞİTİM 15.09.2015 - 11:28, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3348+ kez okundu.
 

Öğretmenler fidanları bekliyor

Öğretmenler, fidanları fidan dikerek beklemeye başladı

Aydın’da öğretmenler yeni eğitim-öğretim sezonuna hem kendilerini hem de okullarını hazırlayarak başlıyor. Pek çok öğretmen yeni dönem için hazırlığını tamamlarken bazı okullarda öğretmenler okul bina çevrelerini de kendi elleri ile güzelleştirdiler.  Aydın Cumhuriyet İlkokulu’nda sezon hazırlıklarını tamamlayan öğretmenler, okul bahçesini de bizzat kendi elleri ile ağaçlandırıp çocukların oyun alanlarında da düzenleme yaptılar.  Her yıl aynı heyecanı duyduklarını ancak bu yıl eğitim öğretimin biraz geç başlaması nedeniyle daha da heyecan duyduklarını belirten Cumhuriyet İlkokulu Öğretmenleri tüm hazırlıkları tamamladıklarını belirttiler. Okul öğretmenlerinden Hakkı Akbal, Abdullah Elgün, hacı Bulduk, Erol Ersan ve Mustafa Çalışkan kendi özel imkânları ile temin ettikleri değişik ağaçları öğrencilere daha güzel bir çevre sunmak için okul bahçesine birlikte diktiler.
Öğretmenler, fidanları fidan dikerek beklemeye başladı

Aydın’da öğretmenler yeni eğitim-öğretim sezonuna hem kendilerini hem de okullarını hazırlayarak başlıyor. Pek çok öğretmen yeni dönem için hazırlığını tamamlarken bazı okullarda öğretmenler okul bina çevrelerini de kendi elleri ile güzelleştirdiler. 

Aydın Cumhuriyet İlkokulu’nda sezon hazırlıklarını tamamlayan öğretmenler, okul bahçesini de bizzat kendi elleri ile ağaçlandırıp çocukların oyun alanlarında da düzenleme yaptılar.  Her yıl aynı heyecanı duyduklarını ancak bu yıl eğitim öğretimin biraz geç başlaması nedeniyle daha da heyecan duyduklarını belirten Cumhuriyet İlkokulu Öğretmenleri tüm hazırlıkları tamamladıklarını belirttiler. Okul öğretmenlerinden Hakkı Akbal, Abdullah Elgün, hacı Bulduk, Erol Ersan ve Mustafa Çalışkan kendi özel imkânları ile temin ettikleri değişik ağaçları öğrencilere daha güzel bir çevre sunmak için okul bahçesine birlikte diktiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.