Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Öğretmenevi yeniden hizmette

GÜNCEL 21.09.2017 - 17:22, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3092+ kez okundu.
 

Öğretmenevi yeniden hizmette

Aydın’da öğretmenevi yeni binasında hizmet vermeye başladı

AYDIN- Aydın'da faaliyetlerini sürdüren Efeler Öğretmenevi, Mimar Sinan Mahallesi’ndeki yeni binasında hizmet vermeye başladı. FETÖ/PDY terör örgütü ile bağlantılı olduğu gerekçesi ile kapatılan Mimar Sinan Mahallesi’nde yer alan kız öğrenci yurdu, Aydın Efeler Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü’ne devredilerek hizmete girdi. 40 odadan oluşan ve 100 yatak kapasitesine sahip yeni öğretmenevinden sadece öğretmenler değil, tüm vatandaşlar yararlanabilecek. 5 katlı binada hizmet vermeye başlayan öğretmenevi içerisinde yemekhane, kahvaltı salonu, dinlenme salonu, 2 adet toplantı salonu, 100 yatak kapasiteli yatakhane ve mescit bulunuyor. Odalarda her türlü konfor düşünülürken, öğlenleri tabldot yemek hizmeti de sunuluyor. Şu anda öğretmenevinden çoğunlukla üniversite için Aydın’a gelen öğrenciler ve vatandaşlar yararlanıyor. Toplam 13 personelin hizmet verdiği öğretmenevinin çevre düzenlemesinin de yapılarak bahçenin de kullanıma açılacağı öğrenildi.
Aydın’da öğretmenevi yeni binasında hizmet vermeye başladı

AYDIN- Aydın'da faaliyetlerini sürdüren Efeler Öğretmenevi, Mimar Sinan Mahallesi’ndeki yeni binasında hizmet vermeye başladı.

FETÖ/PDY terör örgütü ile bağlantılı olduğu gerekçesi ile kapatılan Mimar Sinan Mahallesi’nde yer alan kız öğrenci yurdu, Aydın Efeler Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü’ne devredilerek hizmete girdi.

40 odadan oluşan ve 100 yatak kapasitesine sahip yeni öğretmenevinden sadece öğretmenler değil, tüm vatandaşlar yararlanabilecek.

5 katlı binada hizmet vermeye başlayan öğretmenevi içerisinde yemekhane, kahvaltı salonu, dinlenme salonu, 2 adet toplantı salonu, 100 yatak kapasiteli yatakhane ve mescit bulunuyor.

Odalarda her türlü konfor düşünülürken, öğlenleri tabldot yemek hizmeti de sunuluyor. Şu anda öğretmenevinden çoğunlukla üniversite için Aydın’a gelen öğrenciler ve vatandaşlar yararlanıyor. Toplam 13 personelin hizmet verdiği öğretmenevinin çevre düzenlemesinin de yapılarak bahçenin de kullanıma açılacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.