Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Öğretmen Demen için bağış gerçekleşti

SAĞLIK 17.12.2019 - 14:12, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2937+ kez okundu.
 

Öğretmen Demen için bağış gerçekleşti

Efeler Belediyesi’nde Mehmet Demen ve diğer kanser hastaları için bağış mesaisi vardı.

AYDIN- Dünya Kadın Hakları Koruma Günü’nde Mehmet Demen için çağrıda bulunan Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, geçtiğimiz günlerde de belediye hizmet binasında bağış kampanyasının gerçekleşeceğini kamuoyu ile paylaşmıştı. Vatandaşlarında yoğun ilgisi ve Kızılay Aydın Şubesi iş birliği ile bağış kampanyası düzenledi. Vatandaşların yanı sıra Aydın Sanayi Odası Yönetim Kurulu gibi çok sayıda kurum kuruluş yönetimi de bağış kampanyasına destek verdi. Bağışta aynı zamanda donör olan Mehmet Demen’in amcası Kemal Demen, desteklerinden dolayı Efeler Belediyesi ve Başkan Atay’a teşekkür etti, “Duyarlı davranışınızdan dolayı başta size ve çalışanlarınıza aile olarak teşekkür ediyoruz” dedi. İzmir’de görev yapan Öğretmen Mehmet Demen aracılığı ile diğer hastalara da destek sağlayacakları için çok mutlu olduklarını ifade eden Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, “Hemşerimiz Mehmet Demen zorlu bir süreçten geçiyor. Bu süreçte de belediye başkanı olarak üzerime düşen görevi yaptığımı düşünüyorum. Sağ olsunlar halkımız bu anlamda çok duyarlı. Vatandaşlarımız bizleri yalnız bırakmayarak kampanyamıza destek verdiler. Umuyorum ki başta Demen ve diğer hastalarımıza bu bağış yardım sağlar” dedi.
Efeler Belediyesi’nde Mehmet Demen ve diğer kanser hastaları için bağış mesaisi vardı.

AYDIN- Dünya Kadın Hakları Koruma Günü’nde Mehmet Demen için çağrıda bulunan Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, geçtiğimiz günlerde de belediye hizmet binasında bağış kampanyasının gerçekleşeceğini kamuoyu ile paylaşmıştı.

Vatandaşlarında yoğun ilgisi ve Kızılay Aydın Şubesi iş birliği ile bağış kampanyası düzenledi.

Vatandaşların yanı sıra Aydın Sanayi Odası Yönetim Kurulu gibi çok sayıda kurum kuruluş yönetimi de bağış kampanyasına destek verdi. Bağışta aynı zamanda donör olan Mehmet Demen’in amcası Kemal Demen, desteklerinden dolayı Efeler Belediyesi ve Başkan Atay’a teşekkür etti, “Duyarlı davranışınızdan dolayı başta size ve çalışanlarınıza aile olarak teşekkür ediyoruz” dedi.

İzmir’de görev yapan Öğretmen Mehmet Demen aracılığı ile diğer hastalara da destek sağlayacakları için çok mutlu olduklarını ifade eden Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, “Hemşerimiz Mehmet Demen zorlu bir süreçten geçiyor. Bu süreçte de belediye başkanı olarak üzerime düşen görevi yaptığımı düşünüyorum. Sağ olsunlar halkımız bu anlamda çok duyarlı. Vatandaşlarımız bizleri yalnız bırakmayarak kampanyamıza destek verdiler. Umuyorum ki başta Demen ve diğer hastalarımıza bu bağış yardım sağlar” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.