Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Öğrencilerin resim sergisi ilgi gördü

SANAT 16.05.2019 - 16:44, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4513+ kez okundu.
 

Öğrencilerin resim sergisi ilgi gördü

Aydın’ın Didim İlçesi’nde, Valiler İlkokulu öğrencilerin düzenlediği kişisel resim sergisi ilgi gördü.

AYDIN- Didim Valiler İlkokulu öğrencilerin den Talip Poyraz Özen ile Elisa Kaynak’ın okul koridorun da düzenledikleri resim sergisi açılışına, Didim Milli Eğitim Şube Müdürleri Kaya Bacanak, Mehmet Apaydın, Resim Öğretmeni Ayşe Tor, öğrenciler, öğrenci velileri ve vatandaşlar katıldı. Resim sergisi açılışın da konuşan Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Apaydın, genç nesillerin sanat olan duyarlılıklarının aileler ve eğitimciler tarafından desteklenmesi durumunda dünya çapında eserler ortaya çıkarılabileceğini ifade ederek, öğrencileri ve öğretmenlerini tebrik etti. Öğrenci Talip Poyraz Özen’in annesi Esra Avcılar Özen’de, öğrencilerin düzenlediği kişisel resim sergisin yoğun ilgi gördüğünü ifade ederek, üç yaşından beri oğlu Poyraz’ın yeteneğini keşfettiklerini, her zaman destek olduklarını ve 4 yıldır da özel resim eğitimi aldığını belirtti. Didim de 3 gün boyunca açık olacak resim sergisin de, öğrencilerden Talip Poyraz Özen’in 60, Elisa Kaynak’ın ise 9 eseri yer alıyor.
Aydın’ın Didim İlçesi’nde, Valiler İlkokulu öğrencilerin düzenlediği kişisel resim sergisi ilgi gördü.

AYDIN- Didim Valiler İlkokulu öğrencilerin den Talip Poyraz Özen ile Elisa Kaynak’ın okul koridorun da düzenledikleri resim sergisi açılışına, Didim Milli Eğitim Şube Müdürleri Kaya Bacanak, Mehmet Apaydın, Resim Öğretmeni Ayşe Tor, öğrenciler, öğrenci velileri ve vatandaşlar katıldı.

Resim sergisi açılışın da konuşan Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Apaydın, genç nesillerin sanat olan duyarlılıklarının aileler ve eğitimciler tarafından desteklenmesi durumunda dünya çapında eserler ortaya çıkarılabileceğini ifade ederek, öğrencileri ve öğretmenlerini tebrik etti.

Öğrenci Talip Poyraz Özen’in annesi Esra Avcılar Özen’de, öğrencilerin düzenlediği kişisel resim sergisin yoğun ilgi gördüğünü ifade ederek, üç yaşından beri oğlu Poyraz’ın yeteneğini keşfettiklerini, her zaman destek olduklarını ve 4 yıldır da özel resim eğitimi aldığını belirtti.

Didim de 3 gün boyunca açık olacak resim sergisin de, öğrencilerden Talip Poyraz Özen’in 60, Elisa Kaynak’ın ise 9 eseri yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.