Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Öğrencilerin fidanları ile büyüyecek

EKONOMİ 04.04.2015 - 15:54, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3791+ kez okundu.
 

Öğrencilerin fidanları ile büyüyecek

Orman Haftası dolayısıyla Didim Anaokulu bahçesinde okul öğrencileri tarafından ağaç dikme etkinliği gerçekleştirildi.

Okul bahçesinde düzenlenen etkinliğe, Öğretmen, veli ve öğrenciler katıldı. Etkinlik öncesi öğrencilerle kısa bir konuşma yapan Okul Müdürü Remzi Uslu, "Geleceğimizin umudu değerli veli ve öğrencilerimiz ile ağaç sevgisini, doğa sevgisini, toprak sevgisini aşılamak ve bu anlamda bilinç oluşturabilmek için çevremi yeşillendiriyorum etkinliği düzenledik. Çocuklara dikeceğiniz fidanlarla büyümenin çok güzel bir duygu olacaktır" dedi. Etkinlik Didim Anaokulu Bahçesin de gerçekleştirildi. Çeşitli meyve ve çiçek fidanları, öğretmen, veli ve öğrencilerle birlikte dikildi.
Orman Haftası dolayısıyla Didim Anaokulu bahçesinde okul öğrencileri tarafından ağaç dikme etkinliği gerçekleştirildi.

Okul bahçesinde düzenlenen etkinliğe, Öğretmen, veli ve öğrenciler katıldı. Etkinlik öncesi öğrencilerle kısa bir konuşma yapan Okul Müdürü Remzi Uslu, "Geleceğimizin umudu değerli veli ve öğrencilerimiz ile ağaç sevgisini, doğa sevgisini, toprak sevgisini aşılamak ve bu anlamda bilinç oluşturabilmek için çevremi yeşillendiriyorum etkinliği düzenledik. Çocuklara dikeceğiniz fidanlarla büyümenin çok güzel bir duygu olacaktır" dedi.

Etkinlik Didim Anaokulu Bahçesin de gerçekleştirildi. Çeşitli meyve ve çiçek fidanları, öğretmen, veli ve öğrencilerle birlikte dikildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.