Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Öğrencilerin aklına uydu yolda kaldı

ASAYİŞ 20.09.2017 - 13:27, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3937+ kez okundu.
 

Öğrencilerin aklına uydu yolda kaldı

Tali yoldan geçmek isteyen araç, şarampole düştü

AYDIN- Aydın’ın Germencik ilçesinde yola sığmayan öğrenci servisi şarampole düştü. Köylülerin yardımı ile kurtarılan servis minibüsünün şoförünün yolu bilmediği ve öğrencilerin tarifi üzerine tali yola girdiği öğrenildi. Edinilen bilgiye göre Germencik İlçesi’ne bağlı Meşeli ve Çarıklar kırsal mahallelerinden Germencik’teki okullara öğrenci taşıyan 09 P 2365 plakalı minibüs sabah Meşeli’den öğrencileri alıp yola çıktı. Çarıklar mahallesinden de öğrenci alarak okula gidecek olan servis minibüsündeki öğrenciler şoförün kestirtme yoldan gitmesini istedi. Henüz yeni olduğu için öğrencilerin tavsiyesine uyarak tali yoldan Çarıklar’a geçmek isteyen şoför bir süre sonra daralan yolda aracın hakimiyetini kaybederek minibüsü şarampole düşürdü. Hiç kimsenin yaralanmadığı kazada köylüler 4 çeker traktörleri ile servis minibüsünü şarampolden çıkarıp aynı araç ile öğrencileri okula yolladılar. Kazada kimsenin burnunun bile kanamaması herkesi sevindirdi.
Tali yoldan geçmek isteyen araç, şarampole düştü

AYDIN- Aydın’ın Germencik ilçesinde yola sığmayan öğrenci servisi şarampole düştü. Köylülerin yardımı ile kurtarılan servis minibüsünün şoförünün yolu bilmediği ve öğrencilerin tarifi üzerine tali yola girdiği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre Germencik İlçesi’ne bağlı Meşeli ve Çarıklar kırsal mahallelerinden Germencik’teki okullara öğrenci taşıyan 09 P 2365 plakalı minibüs sabah Meşeli’den öğrencileri alıp yola çıktı. Çarıklar mahallesinden de öğrenci alarak okula gidecek olan servis minibüsündeki öğrenciler şoförün kestirtme yoldan gitmesini istedi. Henüz yeni olduğu için öğrencilerin tavsiyesine uyarak tali yoldan Çarıklar’a geçmek isteyen şoför bir süre sonra daralan yolda aracın hakimiyetini kaybederek minibüsü şarampole düşürdü. Hiç kimsenin yaralanmadığı kazada köylüler 4 çeker traktörleri ile servis minibüsünü şarampolden çıkarıp aynı araç ile öğrencileri okula yolladılar.

Kazada kimsenin burnunun bile kanamaması herkesi sevindirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.