Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Öğrencilere tedavi eğitimi verildi

SAĞLIK 27.02.2018 - 10:09, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3513+ kez okundu.
 

Öğrencilere tedavi eğitimi verildi

Öğrencilere EKG, aritmi yönetimi ve elektriksel tedaviler eğitimi verildi.

AYDIN - Adnan Menderes Üniversitesi Söke Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (MYO), Aydın İl Sağlık Müdürlüğü ve Paramedik ve Hastane Öncesi Acil Tıp Derneği (PARHAD) Aydın İl Başkanlığı iş birliğiyle düzenlenen “EKG, Aritmi Yönetimi ve Elektriksel Tedaviler Eğitimi, Söke Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekoku’lu Temel Mesleki Beceri Labaratuvarı’nda gerçekleştirildi. İlk ve Acil Yardım programı, öğrencilerin yoğun katılımıyla iki gün sürdü. Eğitmenler, Paramedik Emre Serttaş ve Paramedik Erdal Tek bilgi ve becerilerini öğrencilere aktardı. Eğitimde, ilk gün Temel EKG, Akut Kroner Sendromlar, Supraventriküler Aritmiler, Erken Vurular ve Kaçak Vurular konuları, ikinci gün ise Ventriküler Aritmiler AV Bloklu ve Dal Bloklu ritimler anlatıldı. Program sonrasında tüm öğrencilerin birebir katılımlarıyla EKG değerlendirme pratikleri yapıldı.  Eğitime katılan öğrencilere uygulanan sınav ile edindikleri bilgi ve becerilerin değerlendirilmesi yapılarak ön test -son test verilerine göre öğrenciler yüzde 65’lik bir gelişim gösterdi Etkinlik eğitmenlere ve paramedik öğrencilerine teşekkür belgelerinin dağıtılmasıyla son buldu.
Öğrencilere EKG, aritmi yönetimi ve elektriksel tedaviler eğitimi verildi.

AYDIN - Adnan Menderes Üniversitesi Söke Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (MYO), Aydın İl Sağlık Müdürlüğü ve Paramedik ve Hastane Öncesi Acil Tıp Derneği (PARHAD) Aydın İl Başkanlığı iş birliğiyle düzenlenen “EKG, Aritmi Yönetimi ve Elektriksel Tedaviler Eğitimi, Söke Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekoku’lu Temel Mesleki Beceri Labaratuvarı’nda gerçekleştirildi.

İlk ve Acil Yardım programı, öğrencilerin yoğun katılımıyla iki gün sürdü. Eğitmenler, Paramedik Emre Serttaş ve Paramedik Erdal Tek bilgi ve becerilerini öğrencilere aktardı. Eğitimde, ilk gün Temel EKG, Akut Kroner Sendromlar, Supraventriküler Aritmiler, Erken Vurular ve Kaçak Vurular konuları, ikinci gün ise Ventriküler Aritmiler AV Bloklu ve Dal Bloklu ritimler anlatıldı.

Program sonrasında tüm öğrencilerin birebir katılımlarıyla EKG değerlendirme pratikleri yapıldı.  Eğitime katılan öğrencilere uygulanan sınav ile edindikleri bilgi ve becerilerin değerlendirilmesi yapılarak ön test -son test verilerine göre öğrenciler yüzde 65’lik bir gelişim gösterdi Etkinlik eğitmenlere ve paramedik öğrencilerine teşekkür belgelerinin dağıtılmasıyla son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.