Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Öğrencilerden renkli Hıdırellez şenliği

EĞİTİM 06.05.2017 - 12:00, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3007+ kez okundu.
 

Öğrencilerden renkli Hıdırellez şenliği

Efeler Hacı Celal Oto Ortaokulu bahçesinde düzenlen Hıdırellez Şenliği ve kermesi renkli görüntülere sahne oldu.

AYDIN- Efeler Hacı Celal Oto Ortaokulu bahçesinde Hıdırellez Şenliği ve kermes düzenlendi. Hızır ve İlyas’ın yeryüzünde buluştukları gün sayılan ve Orta Asya ve Anadolu'da mevsimlik bayramlardan kabul edilen Hıdırellez Şenliği’ne öğretmen veli ve öğrenciler katıldı. Öğrenciler hazırladıkları gösteri ve yarışmalarla doyasıya eğlendi. Şenlik kapsamında açılan kermeste velilerin evde hazırlayıp satışa sundukları yiyecek, içecek ve hediyelik eşyalar büyük ilgi gördü. Okul Aile Birliği Başkanı Müzakker Cumbul, kermesten elde edilen gelirin sınıfların boyanmasında kullanılacağını ifade etti.
Efeler Hacı Celal Oto Ortaokulu bahçesinde düzenlen Hıdırellez Şenliği ve kermesi renkli görüntülere sahne oldu.

AYDIN- Efeler Hacı Celal Oto Ortaokulu bahçesinde Hıdırellez Şenliği ve kermes düzenlendi. Hızır ve İlyas’ın yeryüzünde buluştukları gün sayılan ve Orta Asya ve Anadolu'da mevsimlik bayramlardan kabul edilen Hıdırellez Şenliği’ne öğretmen veli ve öğrenciler katıldı. Öğrenciler hazırladıkları gösteri ve yarışmalarla doyasıya eğlendi. Şenlik kapsamında açılan kermeste velilerin evde hazırlayıp satışa sundukları yiyecek, içecek ve hediyelik eşyalar büyük ilgi gördü.

Okul Aile Birliği Başkanı Müzakker Cumbul, kermesten elde edilen gelirin sınıfların boyanmasında kullanılacağını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.