Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Öğrencilerden kadın girişimcilere destek

07.04.2018 - 17:34, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3597+ kez okundu.
 

Öğrencilerden kadın girişimcilere destek

Adnan Menderes Üniversitesi Atça Meslek Yüksel Okulu (MYO)Halkla İlişkiler Bölümü öğrencileri, kadınları girişimciliğe teşvik ettirmek için, bir proje geliştirdi.

AYDIN - Öğrenciler, Efeler Belediyesi ve Halk Eğitim işbirliğiyle 6 Nisan Cuma günü gerçekleştirilen projelerinin, girişimcilerin yaptıkları el emekleri ve çabalarını değere dönüştürmeyi, onları sosyal medyaya kazandırmayı ve emeklerinin sonuçsuz kalmaması için onlara ek gelir sağlamayı amaçladığını belirtti. Sergiyi düzenleme amaçlarından birinin de, onlarla iç içe olup eğlenceli vakit geçirmek ve el ürünlerini satışa sunmak olduğunu vurgulayan öğrenciler, “Projemizin devamında ise onlara sosyal medyayla ilgili eğitici dersler verecek ve yapılan ürünleri internet sitesi üzerinden Türkiye’nin dört bir yanına satışa sunacağız. Böylelikle hem kadınlarımızın emekleri değere dönüşecek, hem de herkes bu güzel ürünleri görme şansı yakalayacak. Bu projeye site üzerinden sürekli olarak devam edip bu sitenin yaygınlaşması ve duyurulması üzerine bir çok satış yapacağımıza inanıyoruz” dedi.
Adnan Menderes Üniversitesi Atça Meslek Yüksel Okulu (MYO)Halkla İlişkiler Bölümü öğrencileri, kadınları girişimciliğe teşvik ettirmek için, bir proje geliştirdi.

AYDIN - Öğrenciler, Efeler Belediyesi ve Halk Eğitim işbirliğiyle 6 Nisan Cuma günü gerçekleştirilen projelerinin, girişimcilerin yaptıkları el emekleri ve çabalarını değere dönüştürmeyi, onları sosyal medyaya kazandırmayı ve emeklerinin sonuçsuz kalmaması için onlara ek gelir sağlamayı amaçladığını belirtti.

Sergiyi düzenleme amaçlarından birinin de, onlarla iç içe olup eğlenceli vakit geçirmek ve el ürünlerini satışa sunmak olduğunu vurgulayan öğrenciler, “Projemizin devamında ise onlara sosyal medyayla ilgili eğitici dersler verecek ve yapılan ürünleri internet sitesi üzerinden Türkiye’nin dört bir yanına satışa sunacağız. Böylelikle hem kadınlarımızın emekleri değere dönüşecek, hem de herkes bu güzel ürünleri görme şansı yakalayacak. Bu projeye site üzerinden sürekli olarak devam edip bu sitenin yaygınlaşması ve duyurulması üzerine bir çok satış yapacağımıza inanıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.