Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Öğrencilerden Başkan Kayalı’ya ziyaret

GÜNCEL 28.11.2017 - 08:47, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1648+ kez okundu.
 

Öğrencilerden Başkan Kayalı’ya ziyaret

ADÜ Müzik ve Bale Ortaokulu öğrencileri Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’ya ziyarette bulundu.

AYDIN- Eğitim yaşamına geçtiğimiz yıl Kuşadası’nda başlayan Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Devlet Konservatuarı Müzik ve Bale Ortaokulu’nda keman, viyola, viyolonsel ve piyano eğitimi gören 14 öğrenci, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı'yı makamında ziyaret etti. Adnan Menderes Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müdürü Doç. Dr. Abdullah Tanrısevdi, ADÜ Devlet Konservatuarı Müzik Bölümü Yaylı Çalgılar Ana Sanat Dalı Öğretim Üyeleri Yrd. Doç. Dr. Özgür Elgün ile Yrd. Doç. Dr. İmge Tilif, Piyano Ana Sanat Dalı Öğretim Üyeleri Elif Yazgan ile Umut Güngör, ADÜ Devlet Konservatuarı Yüksekokul Sekreteri Adnan Uysal ve öğrencilerin bulunduğu ziyarette Yrd. Doç. Dr. Elgün, ADÜ Devlet Konservatuvarı Müzik ve Bale Ortaokulu’nun eğitim yaşamına başlamasında Kuşadası Belediyesi’nin çok büyük bir katkı sağladığını belirterek Başkan Kayalı'ya teşekkür etti.
ADÜ Müzik ve Bale Ortaokulu öğrencileri Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’ya ziyarette bulundu.

AYDIN- Eğitim yaşamına geçtiğimiz yıl Kuşadası’nda başlayan Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Devlet Konservatuarı Müzik ve Bale Ortaokulu’nda keman, viyola, viyolonsel ve piyano eğitimi gören 14 öğrenci, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı'yı makamında ziyaret etti.

Adnan Menderes Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müdürü Doç. Dr. Abdullah Tanrısevdi, ADÜ Devlet Konservatuarı Müzik Bölümü Yaylı Çalgılar Ana Sanat Dalı Öğretim Üyeleri Yrd. Doç. Dr. Özgür Elgün ile Yrd. Doç. Dr. İmge Tilif, Piyano Ana Sanat Dalı Öğretim Üyeleri Elif Yazgan ile Umut Güngör, ADÜ Devlet Konservatuarı Yüksekokul Sekreteri Adnan Uysal ve öğrencilerin bulunduğu ziyarette Yrd. Doç. Dr. Elgün, ADÜ Devlet Konservatuvarı Müzik ve Bale Ortaokulu’nun eğitim yaşamına başlamasında Kuşadası Belediyesi’nin çok büyük bir katkı sağladığını belirterek Başkan Kayalı'ya teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.