Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Öğrenciler zehirlendi

ASAYİŞ 13.03.2018 - 16:54, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3448+ kez okundu.
 

Öğrenciler zehirlendi

Karacasu ilçesinde taşımalı eğitim gören öğrenciler yedikleri öğle yemeğinden zehirlendi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, zehirlenen öğrencilerin bölgeye sevk edilen ambulanslarla Nazilli Devlet Hastanesi’ne sevki devam ediyor. Haber yayına girdiği şu saatte telefonla görüştüğümüz yetkili, “Hastaneye kaldırılan öğrenci sayısı 103’ü buldu. Öğle yemeği yiyen ve evlerinden alınacak daha öğrenciler de var” dedi. Karacasu Kaymakamı Güher Sinem Büyüknalçacı’nın ilçedeki olaydan dolayı Ankara’daki programını yarıda keserek Karacasu’ya geldiği öğrenildi. Olayın, Karacasu ilçe merkezindeki Sevenler İlkokulu ile Ataeymir Mahallesi’ndeki ilkokulda meydana geldiği öğrenildi. Şu ana kadar hayati tehlikesi bulunan öğrenci tespit edilemedi.
Karacasu ilçesinde taşımalı eğitim gören öğrenciler yedikleri öğle yemeğinden zehirlendi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, zehirlenen öğrencilerin bölgeye sevk edilen ambulanslarla Nazilli Devlet Hastanesi’ne sevki devam ediyor.

Haber yayına girdiği şu saatte telefonla görüştüğümüz yetkili, “Hastaneye kaldırılan öğrenci sayısı 103’ü buldu. Öğle yemeği yiyen ve evlerinden alınacak daha öğrenciler de var” dedi.

Karacasu Kaymakamı Güher Sinem Büyüknalçacı’nın ilçedeki olaydan dolayı Ankara’daki programını yarıda keserek Karacasu’ya geldiği öğrenildi.

Olayın, Karacasu ilçe merkezindeki Sevenler İlkokulu ile Ataeymir Mahallesi’ndeki ilkokulda meydana geldiği öğrenildi. Şu ana kadar hayati tehlikesi bulunan öğrenci tespit edilemedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.