Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Öğrenciler, yaşlıların gönüllerine girdi

EĞİTİM 16.05.2019 - 10:33, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3997+ kez okundu.
 

Öğrenciler, yaşlıların gönüllerine girdi

Aydın Valiliği'nin desteğiyle yürütülen "Gönüller bir olsun” sosyal sorumluluk projesi kapsamında öğrenciler ile huzurevi sakinleri bir araya geliyor.

AYDIN  - Didim Mahir Özgür Damar İlkokulu tarafından yürütülen “Gönüller bir olsun” sosyal sorumluluk projesi kapsamında yaşlılarla bir araya gelindi. Projede okulda eğitim gören gönüllü öğrenciler, gönüllü veliler ve sınıf öğretmenleri yer aldı. Projenin yürütücüleri arasında Okul Müdürü Yaşar Yıldırım, Rehber öğretmeni Özlem Gürbüz ve okul öğretmenleri Şayeste Dailli, Berna Büyüközlen ve Hacı Bebek Çelik yer aldı. Proje kapsamında her hafta gönüllü öğrenciler ve Didim huzurevi sakinleri bir araya gelerek geziler, bitki yetiştirme, satranç, dama, sinema keyfi, doğa yürüyüşü gibi etkinlikler düzenleniyor. Yapılan bu etkinlikler sayesinde hem öğrenciler sosyal sorunlar hakkında farkındalıklarını arttırıyor hem de yaşlılar sosyal yaşamda daha fazla yer alması sağlanıyor.
Aydın Valiliği'nin desteğiyle yürütülen "Gönüller bir olsun” sosyal sorumluluk projesi kapsamında öğrenciler ile huzurevi sakinleri bir araya geliyor.

AYDIN  - Didim Mahir Özgür Damar İlkokulu tarafından yürütülen “Gönüller bir olsun” sosyal sorumluluk projesi kapsamında yaşlılarla bir araya gelindi.

Projede okulda eğitim gören gönüllü öğrenciler, gönüllü veliler ve sınıf öğretmenleri yer aldı. Projenin yürütücüleri arasında Okul Müdürü Yaşar Yıldırım, Rehber öğretmeni Özlem Gürbüz ve okul öğretmenleri Şayeste Dailli, Berna Büyüközlen ve Hacı Bebek Çelik yer aldı.

Proje kapsamında her hafta gönüllü öğrenciler ve Didim huzurevi sakinleri bir araya gelerek geziler, bitki yetiştirme, satranç, dama, sinema keyfi, doğa yürüyüşü gibi etkinlikler düzenleniyor. Yapılan bu etkinlikler sayesinde hem öğrenciler sosyal sorunlar hakkında farkındalıklarını arttırıyor hem de yaşlılar sosyal yaşamda daha fazla yer alması sağlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.