Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Öğrenciler Tatilde Spor Yaptı

EĞİTİM 09.02.2015 - 15:47, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3078+ kez okundu.
 

Öğrenciler Tatilde Spor Yaptı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen, İl Spor Merkezleri kış dönemi hızlandırılmış spor eğitim kursları yarıyıl tatilinde 81 ilde olduğu gibi Aydın ilinde de ‘’Tatil Coşkun Spor Tutkun Olsun’’ sloganı ile gerçekleştirildi.

2014-2015 Eğitim Öğretim yılı yarı yıl tatil dönemi olan 23 Ocak - 09 Şubat tarihleri arasında ’Tatil Coşkun Spor Tutkun Olsun’’ sloganı ile “Okul öncesi, ilk, orta, lise eğitim kademelerinde bulunan spor çağındaki öğrencilerimize branş antrenörlerimiz nezaretinde hızlandırılmış spor eğitim programları “Tatil Coşkun Spor Tutkun Olsun” sloganın enerjisine yakışır şekilde kurslara katılan tüm sporcu öğrencilerimizle coşkuyla sona erdi. Bu proje ile spor branşlarının tanıtılması, seviye kurslarının verilmesi, spor bilincinin kazandırılması ve bu süreci aktif dinlenmiş olarak tamamlayarak eğitim öğretime zinde bir şekilde dönmeleri amaçlandı. Bu kapsamda İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde Atıcılık, Atletizm, Badminton, Basketbol, Boks, Bocce, Hentbol, Halter, Judo, Karate, Masa Tenisi, Taekwondo, Tenis, Voleybol, KıckBoks ve Wushu olmak üzere toplam 16 branşta kurs açıldı. Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın, proje ile ilgili yaptığı açıklamada; “İl Müdürlüğümüz olarak sporun içine tüm vatandaşlarımızı çekebilmek için her fırsatı ülke sporu için kazanca dönüştürmenin çabası içerisindeyiz. Okulların tatil olduğu bu ara tatil döneminde de ilimizdeki öğrencileri antrenörlerimizle birlikte tüm tesislerimizdeki hızlandırılmış kurslara davet ettik. Gösterilen ilgiden hem bizler, hem veliler hem de en çok eğlenen sporcu öğrenciler hep birlikte memnun olduk. Kurslara ilgi gösteren tüm veliler spora verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum, tüm antrenör ve sporcularımızı tebrik ediyorum” dedi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen, İl Spor Merkezleri kış dönemi hızlandırılmış spor eğitim kursları yarıyıl tatilinde 81 ilde olduğu gibi Aydın ilinde de ‘’Tatil Coşkun Spor Tutkun Olsun’’ sloganı ile gerçekleştirildi.

2014-2015 Eğitim Öğretim yılı yarı yıl tatil dönemi olan 23 Ocak - 09 Şubat tarihleri arasında ’Tatil Coşkun Spor Tutkun Olsun’’ sloganı ile “Okul öncesi, ilk, orta, lise eğitim kademelerinde bulunan spor çağındaki öğrencilerimize branş antrenörlerimiz nezaretinde hızlandırılmış spor eğitim programları “Tatil Coşkun Spor Tutkun Olsun” sloganın enerjisine yakışır şekilde kurslara katılan tüm sporcu öğrencilerimizle coşkuyla sona erdi.

Bu proje ile spor branşlarının tanıtılması, seviye kurslarının verilmesi, spor bilincinin kazandırılması ve bu süreci aktif dinlenmiş olarak tamamlayarak eğitim öğretime zinde bir şekilde dönmeleri amaçlandı. Bu kapsamda İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde Atıcılık, Atletizm, Badminton, Basketbol, Boks, Bocce, Hentbol, Halter, Judo, Karate, Masa Tenisi, Taekwondo, Tenis, Voleybol, KıckBoks ve Wushu olmak üzere toplam 16 branşta kurs açıldı.

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın, proje ile ilgili yaptığı açıklamada; “İl Müdürlüğümüz olarak sporun içine tüm vatandaşlarımızı çekebilmek için her fırsatı ülke sporu için kazanca dönüştürmenin çabası içerisindeyiz. Okulların tatil olduğu bu ara tatil döneminde de ilimizdeki öğrencileri antrenörlerimizle birlikte tüm tesislerimizdeki hızlandırılmış kurslara davet ettik. Gösterilen ilgiden hem bizler, hem veliler hem de en çok eğlenen sporcu öğrenciler hep birlikte memnun olduk. Kurslara ilgi gösteren tüm veliler spora verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum, tüm antrenör ve sporcularımızı tebrik ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.