Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Öğrenciler Rektör Yardımcısı Tunca’yı ziyaret etti

EKONOMİ 11.08.2015 - 12:47, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3423+ kez okundu.
 

Öğrenciler Rektör Yardımcısı Tunca’yı ziyaret etti

Adnan Menderes Üniversitesi’nde ADÜ devam eden ‘Türkçe Yaz Okulu’na katılan yabancı öğrenciler, ADÜ Rektör Yardımcısı Recai Tunca’yı ziyaret etti.

Adnan Menderes Üniversitesi, Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı ve Yunus Emre Enstitüsü’nün 26 Temmuz 19 Ağustos 2015 tarihleri arasında organize ettiği ‘Türkçe Yaz Okulu Programı’na katılan yabancı öğrenciler, ADÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recai Tunca’yı makamında ziyaret etti. 19 Ağustos’ta sona erecek ‘Türkçe Yaz Okulu Programı’ kapsamında çalışmalarına devam eden öğrencilere, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recai Tunca’yı ziyaretlerinde, Türk Dili Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ali İhsan Yapıcı, Yunus Emre Enstitüsü Rehber Öğretmeni İsmail Serhat Arabacı, Okutmanlar Erol Çelik, Gökhan Türk ve Hamza Özkan da eşlik etti. ADÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recai Tunca;  konuk öğrencileri program kapsamında 2. Kez ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek; “Yabancı Uyruklu öğrencileri son derece önemsiyoruz.  İleride Üniversitemizin öğrencisi olurlarsa da onur duyarız. Üniversitemize kayıt yaptıran tüm öğrencilerimize elimizden geldiğince tüm imkânları seferber ederek destek oluyoruz. Bazı birimlerde çok uluslu sınıflar açabilmeyi istiyoruz. Okullarda; gerek ülkenizde gerek bizim ülkede, aldığınız okul eğitiminde en fazla kullanabileceğiniz kısım yüzde 20’dir. Önemli olan kişisel gelişimdir. Bunu başaracak olan sizlersiniz. Sizleri buradaki öğrencilerle buluşturmak bizim için bir zenginliktir” diye konuştu.
Adnan Menderes Üniversitesi’nde ADÜ devam eden ‘Türkçe Yaz Okulu’na katılan yabancı öğrenciler, ADÜ Rektör Yardımcısı Recai Tunca’yı ziyaret etti.

Adnan Menderes Üniversitesi, Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı ve Yunus Emre Enstitüsü’nün 26 Temmuz 19 Ağustos 2015 tarihleri arasında organize ettiği ‘Türkçe Yaz Okulu Programı’na katılan yabancı öğrenciler, ADÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recai Tunca’yı makamında ziyaret etti. 19 Ağustos’ta sona erecek ‘Türkçe Yaz Okulu Programı’ kapsamında çalışmalarına devam eden öğrencilere, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recai Tunca’yı ziyaretlerinde, Türk Dili Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ali İhsan Yapıcı, Yunus Emre Enstitüsü Rehber Öğretmeni İsmail Serhat Arabacı, Okutmanlar Erol Çelik, Gökhan Türk ve Hamza Özkan da eşlik etti.

ADÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recai Tunca;  konuk öğrencileri program kapsamında 2. Kez ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek; “Yabancı Uyruklu öğrencileri son derece önemsiyoruz.  İleride Üniversitemizin öğrencisi olurlarsa da onur duyarız. Üniversitemize kayıt yaptıran tüm öğrencilerimize elimizden geldiğince tüm imkânları seferber ederek destek oluyoruz. Bazı birimlerde çok uluslu sınıflar açabilmeyi istiyoruz. Okullarda; gerek ülkenizde gerek bizim ülkede, aldığınız okul eğitiminde en fazla kullanabileceğiniz kısım yüzde 20’dir. Önemli olan kişisel gelişimdir. Bunu başaracak olan sizlersiniz. Sizleri buradaki öğrencilerle buluşturmak bizim için bir zenginliktir” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.