Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Öğrenciler, Başkan Akın’la röportaj yaptı

GÜNCEL 20.02.2017 - 18:14, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3000+ kez okundu.
 

Öğrenciler, Başkan Akın’la röportaj yaptı

Germencik Kurtuluş İlköğretim Okulu 4 ncü sınıf öğrencileri Sümeyye Şakacı, Kadir Kaan Ganioğlu, Hatice Acar çıkartacakları okul gazetesi için röportaj yapmak için Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın’ı ziyaret ettiler.

AYDIN- Okul idare amirlerinin de bulunduğu röportaj esnasında öğrenciler Başkan Akın’a sorular yönelterek röportajlarını gerçekleştirdiler. Başkan Ümmet Akın, röportaj esnasında öğrencilere ilerde yapacakları meslekleri sordu. Hatice Acar bu soru üzerine Belediye Başkanı olmak istediğini ve bunun içinde Başkan Akın’dan kendisinin izlemesi gereken yolu paylaşmasını istedi. Başkan Ümmet Akın, Hatice Özer’in bu isteğinden dolayı mutlu oldu ve koltuğundan kalkarak Hatice Acar’ın Başkanlık koltuğuna oturmasını istedi. Hatice Acar’ın başkanlık koltuğuna oturduğu esnada Başkan Akın Belediye Başkanı olabilmek için birkaç bilgiyi kendisine aktardı ve kitap okumanın yanı sıra Hatice’ye yapması ve yapmaması gerekenleri iletti. Başkan Ümmet Akın, ‘’Başkanlık görevini sevmen ve bu görevi istemen güzel, bunun için günde en az 1 saat kitap okumalısın, bunun yanı sıra zaten kitap okumak bilgi edinmenin yanı sıra diksiyon ve karşındaki kişiyi ikna edebilmek için ve bilinçli nesiller yetişmesi adına çok gerekli. Belediye Başkanı olmak istemen beni çok mutlu etti. Bu yolda da elimden geleni yapmak isterim. Bu görevi istemek senin farkındalığının farkında olmanı gerektirir’’ dedi. Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, öğrencilerle röportajın ardından onlara kitap hediye etti ve Germencik Belediyesi olarak her zaman yanlarında olduklarını dile getirdi. Öğrenciler yaptıkları röportaj ve kendilerine ayrılan zamandan dolayı Başkan Akın’a teşekkür etti.
Germencik Kurtuluş İlköğretim Okulu 4 ncü sınıf öğrencileri Sümeyye Şakacı, Kadir Kaan Ganioğlu, Hatice Acar çıkartacakları okul gazetesi için röportaj yapmak için Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın’ı ziyaret ettiler.

AYDIN- Okul idare amirlerinin de bulunduğu röportaj esnasında öğrenciler Başkan Akın’a sorular yönelterek röportajlarını gerçekleştirdiler. Başkan Ümmet Akın, röportaj esnasında öğrencilere ilerde yapacakları meslekleri sordu. Hatice Acar bu soru üzerine Belediye Başkanı olmak istediğini ve bunun içinde Başkan Akın’dan kendisinin izlemesi gereken yolu paylaşmasını istedi. Başkan Ümmet Akın, Hatice Özer’in bu isteğinden dolayı mutlu oldu ve koltuğundan kalkarak Hatice Acar’ın Başkanlık koltuğuna oturmasını istedi. Hatice Acar’ın başkanlık koltuğuna oturduğu esnada Başkan Akın Belediye Başkanı olabilmek için birkaç bilgiyi kendisine aktardı ve kitap okumanın yanı sıra Hatice’ye yapması ve yapmaması gerekenleri iletti.

Başkan Ümmet Akın, ‘’Başkanlık görevini sevmen ve bu görevi istemen güzel, bunun için günde en az 1 saat kitap okumalısın, bunun yanı sıra zaten kitap okumak bilgi edinmenin yanı sıra diksiyon ve karşındaki kişiyi ikna edebilmek için ve bilinçli nesiller yetişmesi adına çok gerekli. Belediye Başkanı olmak istemen beni çok mutlu etti. Bu yolda da elimden geleni yapmak isterim. Bu görevi istemek senin farkındalığının farkında olmanı gerektirir’’ dedi.

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, öğrencilerle röportajın ardından onlara kitap hediye etti ve Germencik Belediyesi olarak her zaman yanlarında olduklarını dile getirdi. Öğrenciler yaptıkları röportaj ve kendilerine ayrılan zamandan dolayı Başkan Akın’a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.