Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Öğrenciler, Ak Gıda’yi gezdi

EĞİTİM 30.05.2017 - 10:05, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3186+ kez okundu.
 

Öğrenciler, Ak Gıda’yi gezdi

Milas Ağaçlıhöyük, Kafaca, Kırcağız ve Koru İlköğretim Okulu öğrencileri Ak Gıda Aydın Üretim Tesisi’ni ziyaret etti.

AYDIN- Milas Süt Birliği’nin Dünya Süt etkinliği kapsamında,23 Mayıs Çarşamba günü gerçekleştirilen gezide İçim Ailesi’nin davetlisi olan öğrenciler, severek tükettikleri süt ve süt ürünlerinin üretimi hakkında bilgiler aldı. Milas Süt Birliği’nin Dünya Süt Günü etkinlikleri kapsamında Milas’lı öğrenciler, İçim davetlisi olarak Ak Gıda Aydın Üretim Tesisi’ni ziyaret etti. Günde ortalama 500 ton süt işleme kapasitesine sahip Aydın Üretim Tesisi’ni gezen minikler, severek içtikleri ve yedikleri İçim sütlerinin ve diğer ürünlerinin üretim aşamalarını ve nasıl hazırlandığını yerinde gördü. Keyifli geçen gezi süresince Ak Gıda Aydın Üretim Tesisinde, çocuklara sütlerin sağım aşaması ve ayrıştırılması konularında eğitimler verildi. Çocuklar ayrıca tesiste üretilen İçim ürünleri ve bu ürünlerin nasıl üretildikleri, paketleme süreçleri hakkında da merak ettiklerini öğrenme fırsatı buldu. Gezide sütün evlerine ulaşana kadarki süreçleri hakkında bilgi alan minikler, severek tükettikleri ürünlerin hazırlık aşamasındaki titiz çalışmaları ve maksimum özeni yerinde gördü. İçim ürünlerinin üretildiği Türkiye’deki 5 üretim tesisinden biri olan Ak Gıda Aydın Tesisi’nde yapılan geziye katılan çocuklar, İçimino sütleri ve çocuk yoğurtlarına tam not verdiler. Gün sonunda öğrencilere İçimino’nun özel hazırladığı boyama kitabı, sticker ve İçimino ürün paketi hediye edildi. Üretim standartlarının her zaman en üst seviyede tutulduğu Ak Gıda üretim tesislerinde, en kaliteli sütler işlenerek en lezzetli ve doğal İçim ürünleri çocuklara ve tüm tüketicilere ulaştırılıyor.
Milas Ağaçlıhöyük, Kafaca, Kırcağız ve Koru İlköğretim Okulu öğrencileri Ak Gıda Aydın Üretim Tesisi’ni ziyaret etti.

AYDIN- Milas Süt Birliği’nin Dünya Süt etkinliği kapsamında,23 Mayıs Çarşamba günü gerçekleştirilen gezide İçim Ailesi’nin davetlisi olan öğrenciler, severek tükettikleri süt ve süt ürünlerinin üretimi hakkında bilgiler aldı.

Milas Süt Birliği’nin Dünya Süt Günü etkinlikleri kapsamında Milas’lı öğrenciler, İçim davetlisi olarak Ak Gıda Aydın Üretim Tesisi’ni ziyaret etti. Günde ortalama 500 ton süt işleme kapasitesine sahip Aydın Üretim Tesisi’ni gezen minikler, severek içtikleri ve yedikleri İçim sütlerinin ve diğer ürünlerinin üretim aşamalarını ve nasıl hazırlandığını yerinde gördü.

Keyifli geçen gezi süresince Ak Gıda Aydın Üretim Tesisinde, çocuklara sütlerin sağım aşaması ve ayrıştırılması konularında eğitimler verildi. Çocuklar ayrıca tesiste üretilen İçim ürünleri ve bu ürünlerin nasıl üretildikleri, paketleme süreçleri hakkında da merak ettiklerini öğrenme fırsatı buldu. Gezide sütün evlerine ulaşana kadarki süreçleri hakkında bilgi alan minikler, severek tükettikleri ürünlerin hazırlık aşamasındaki titiz çalışmaları ve maksimum özeni yerinde gördü.

İçim ürünlerinin üretildiği Türkiye’deki 5 üretim tesisinden biri olan Ak Gıda Aydın Tesisi’nde yapılan geziye katılan çocuklar, İçimino sütleri ve çocuk yoğurtlarına tam not verdiler. Gün sonunda öğrencilere İçimino’nun özel hazırladığı boyama kitabı, sticker ve İçimino ürün paketi hediye edildi. Üretim standartlarının her zaman en üst seviyede tutulduğu Ak Gıda üretim tesislerinde, en kaliteli sütler işlenerek en lezzetli ve doğal İçim ürünleri çocuklara ve tüm tüketicilere ulaştırılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.